Almanya'nın 'soykırım' kararının 'iplenmemesi' gerektiği söyleyen yazar Alev Alatlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Birleşmiş Milletler'deki adaletsizlikleri dile getirmesini yor
Geçtiğimiz ay NATO için skandal niteliğinde bir istihbarat zaafı ortaya çıktı. Portekiz istihbaratında üst düzey görevde bulunan Frederico Carvalhão Gil'in Rus istihbaratına çalıştı
Felluceli siviller, Irak ordusu ve Şii milislerin IŞİD'den almak için başlattığı operasyonda, şehirden kaçmak için Fırat nehrini yüzerek ya da el yapımı botlarla geçmeye çalışıyor.
Guardian için bir yazı kaleme alan Londra Belediye Başkanı Sadık Han, müslümanların Ramazan'ı iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirtti.
Demirtaş, Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir'i savundu.
Guardian için bir yazı kaleme alan Londra Belediye Başkanı Sadık Han, müslümanların Ramazan'ı iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirtti.
Meclis'te Almanya'nın Namibya'daki yerli halka yönelik yaptığı katliamların "soykırım" olarak tanınması için bir yasa teklifi hazırlandı.
Suudi Arabistan öncülüğünde 34 ülkenin dahil olduğu tatbikatın ardından, Riyad merkezli bir ordu koordinasyon merkezi kurulacağı öğrenildi.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, önümüzdeki günlerde Ermenistan'a resmi bir ziyaret gerçekleştireceğini söyledi.
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bıçaklı bir kişi intihar girişiminde bulundu.
Belçika'nın Lüttich kenti yakınlarında bir yolcu treni ile yük treni çarpıştı. İlk belirlemelere göre en az 3 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi yaralandı.
Obama'nın özel temsilcisi McGruk, YPG'li bir komutanın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
Türkiye ve Arap ülkelerinin önemli bir kısmında ilk oruç bugün tutukurken Fas ve Umman ramazanın yarın başlayacağını ilan etti
Eski statükonun koruyucusu olan Alman Parlamentosu hiç de sürpriz olmayan bir şekilde ertelenmiş olan “sözde soykırım” kararını bu yıl onayladı. “Sen de mi Brütüs” dedirten bu karar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1915 Olayları'nı 'soykırım' olarak tanıyan oylamada 'evet' oyu veren Türk asıllı vekil Cem Özdemir'e tepki gösterdi, "Oradan çıkıyor bir ukala bir şey hazırlı