2017 yılının Haziran ayında Körfez bölgesi son yılların en gergin dönemlerinden birisine şahitlik etmiştir.
Suriye'de Beşşar Esed rejimi ve İran destekli terörist grupların 'İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi' sınırları içerisinde Hama kırsalındaki bir camiye yönelik topçu saldırısında 4 si
Başkan Uysal dün MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erdem Aydın'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Uysal, “Ben aynı zamanda Cumhur İttifakı'nın adayıy�
Osmanlı'ya işgalci diye hakaret eden, Mısır’daki darbeyi destekleyen, Müslüman Kardeşleri terör örgütü olarak gören Birleşik Arap Emirlikleri Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin
Peru'da bir uçak şehir merkezine iniş yaptı. Yaşanan kazada yaralıların olduğu öğrenildi.
Taliban güçleri barış görüşmelerine rağmen Afganistan’ın Kunduz şehrinde bir kontrol noktasına saldırdı. Saldırıda 10 güvenlik gücü hayatını kaybederken 8 militan öldürüldü.
Sedat Peker, silahlanma konuşmasıyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunanlara, 'Boşuna sevinmeyin. Suç olan hiçbir şeyi söylemem. Kudurun ulan kudurun' dedi.
Erdoğan, Belediye meclis üyelikleri ve il genel meclis üyeliklerinde her üç adaydan biri kadın olacak şekilde iki adaydan biri kadın olacak talimatı verdi.
ABD yaptırımları sebebiyle petrol satmakta zorlanan Tahran, Enerji Borsası'nda satışa çıkardığı1 milyon varil ham petrolüne bir önceki arzda olduğu gibi alıcı çıkmadı.
CHP Sözcüsü Öztrak, 'Millet iş birliği olarak, bundan önce hangi partiye oy vermiş olursa olsunlar 57 milyon seçmenimizle sandıkta büyük Millet İttifakı'nı gerçekleştirmek için var g
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Katar Kalkınma Fonu Direktörü Halife bin Casim el-Kevari ile bir araya geldi.
3. Ulusal Antarktika Bilim Seferi kapsamında yola çıkan Türk ekibi, uzun bir yolculuğun ardından beyaz kıtaya ulaştı.
Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, 'Hükümet, siyasi güçlerden oluşuyor ve biz de Hizbullah olarak bu oluşumun bir parçasıyız.' dedi.
Malatya'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sabah saat 08.17'de merkez üssü Malatya Arguvan olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.
Suudi Arabistan ve BAE'nin, ABD'den satın aldığı silah ve araçları El Kaide bağlantılı gruplar dahil birçok grup ve kabileye verdiği ortaya çıktı. CNN'in yayınladığı görüntülerde