Hamas ve İslami Cihad hareketlerinin, Fetih Hareketinin, 7'nci Genel Kongresine katılacağı bildirildi.
Suriye'nin Halep kentinde muhaliflerin kontrolündeki bölgeye yönelik Rus hava saldırısında bir ilaç fabrikasının vurulması sonucu 2 kişinin öldüğü, 5'inin yaralandığı bildirildi.
İrandan alınan doğalgazın basıncı ve miktarının 22 Kasım'da saat 18.00 itibarıyla aniden azalmaya başladığı ve günlük kontrat miktarının yaklaşık 10'da 1'i seviyesine kadar düş
Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Muttehidun Koalisyonu lideri Usame en-Nuceyfi, meclis tarafından onaylanan "tartışmalı" Haşdi Şabi yasasını reddettiklerini bildirdi.
Otomobilde ÖTV oranları yükseltildi. Yeni vergi oranlarına göre motor hacmine göre ÖTV oranı yüzde 45 ile yüzde 160 arasında değişiyor.
Keşmir'de 19 hafta sonra Müslümanlar ilk kez cuma namazını kılabildi
TÜRK savaş uçaklarının akşam saat 22.30 itibariyle El Bab civarında DEAŞ hedeflerini vurmaya başladığı bildirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gülen örgütüne yönelik soruşturmalar kapsamındaki görevden almalarla ilgili, "İstiyoruz ki at izi it izine karışmasın ama bu tür şeyler de olur mu, tabii o kadar
ABD Ankara Büyükelçiliği, Adanadaki korkunç terör saldırısını güçlü biçimde kınadıklarını ve teröre karşı Türkiyenin yanında durduklarını bildirdi.
Avrupa'da her yıl 467 bin insanın hava kirliğine bağlı olarak öldüğü bildirildi.
Suriye'de rejim güçlerinin Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı ve Cebel Ekrad'a yönelik başlattığı kara harekatının muhaliflerce geri püskürtüldüğü bildirildi.
Çin'de kömür madeni çıkarılan bir ocakta su baskını nedeniyle 7 işçinin mahsur kaldığı bildirildi.
Şii milis gücü Haşdi Şabi'nin Musul'un Telafer çevresindeki köyleri kuşatmaya başladığı Deaş'ın bölgeden uzaklaştığı bildirildi
Suriye'de rejime ait savaş uçaklarının ülkenin kuzeyindeki Halep kentinin doğusunda muhaliflerin bulunduğu yerleşim yerine düzenlediği saldırıda 4 kişinin öldüğü, 10 kişinin yaraland
Kaç zamandır Türkmenler ve Yörüklerle ilgili kaynak topluyorum. Ulaşabildiğim bütün kitapları okumaya çalışıyorum. Böylece Anadolu'nun İslâm kılınmasını da okumuş oluyorum. Bu ik