Mısır'ın Nashron News kanalındaki Özgür Bakış Adlı programa telefonla bağlanan bir izleyici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret edince, sunucu çok sert tepki gösterdi.
Trabzon'da halk çözüm sürecine destek verse de son bir ayda yaşanan şiddet olaylarından çok rahatsız. "Müzakere devam etsin" diyen de var, "silahlı mücadeleye devam" diyen de.
İsviçreli bilim insanları, bakterilerin neden olduğu enfeksiyonları tedavi etmek için antibiyotiklere alternatif olarak kullanılacak yeni bir madde geliştirdi.
Alman Protestan Kilisesi Başkanı Schneider, 'İslam ve şiddet' konusuna yeterince eleştirel bakmadıkları suçlaması yaparak Almanya'daki Müslüman dernek birliklerini eleştirdi.
Tarihin beşiği Ortadoğu'da tarih ne tekerrür ediyor ne de gelişmeci bir çizgide ilerliyor. Sözcüklerin yaşayan varlıklar olduğu kabul edilirse, "savaş ve barış" yüklenilen anlam kadar a
Yeni Belçika hükümetinin kemer sıkma politikalarına öfkeli on binlerce işçi, polisle başkentin merkezinde çatıştı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Irak Dışişleri Bakanı Caferi ile yaptığı görüşme sonrası düzenlenen ortak basın toplantısında Türkiye ve Irak arasında karşılıklı olarak
Libya Anayasa Mahkemesi'nin yeni seçilen meclisi feshettiği bildirildi
Hepatit, bilinçsiz ilaç tüketimi, protein tozlarının kullanımı ve yanlış beslenmenin karaciğer yetmezliğine götüren nedenleri arasında.
Şırnak'ın Cizre ile Mardin'in Nusaybin İlçesi arasında kalan Suriye sınır hattında dün başlayan askeri hareketlilik bugün de sürdü.
Kobane'de ABD başta olmak üzere Batı ülkelerinin bombardıman uçakları ve medya ile desteklediği, mühimmat yardımı yaptığı, finanse ettiği, ve Peşmerge tarafından da desteklenen PKK ha
Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık hizmet binaları ile hava ulaşımında kullanılan imkanlarla ilgili, Başbakanlık'tan yapılan açıklamada, "Tüm bu imkanların gerçek sahibi sadece millett
Bağımsız Milletvekili İdris Bal'ın dün kurduğu Demokratik Gelişim Partisi bugün ilk firesini verdi. DGP'nin kurucuları arasında olan Fevzi Bubilik, partide demokrasi dışı bir ortam oldu�
Yüzleri maskeli bir grup, polise molotofkokteyli ve havai fişek attı.
Kilis'te, yasadışı dinleme yaptıkları suçlamasıyla aralarında Diyarbakır'da görev yapan bir polis müdürünün de olduğu 25 polis gözaltına alındı.