Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, IŞİD ile mücadelede 'başka bir terör örgütüne bel bağlamanın' yanlış olacağına işaret ederek "DEAŞ, YPG ve diğer terör örgütleri birbirin
Türkiye'de yanlış depolama nedeniyle yılda 500 bin ton elmanın çöpe atıldığı, 3 milyar doların heba olduğu ortaya çıktı.
Gazprom'un Regülasyon Birimi Eski Başkanı Alex Barnes, Türkiye'nin doğalgaz ticaret merkezi olmak için tüm koşullara sahip olduğunu söyledi.
Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, temeli atılan Taksim Camii'nin 2018 yılının Ramazan ayında hizmete alınmasının planlandığını bildirdi.
Leman dergisi, makarna ve kömür üzerinden referandumda EVET oyu kullanacak AK Partili seçmenleri aşağılayan bir karikatür yayınladı.
İngiliz The Economist, Türkiye-Rusya yakınlaşmasını 'ürkütücü' olarak değerlendirirken, yakınlaşmanın Türkiye'ye zarar vereceğini iddia etti.
Muğla'nın Bodrum açıklarındaki Kardak kayalıklarında Türk karasularını ihlal eden Yunan botu ile Türk Sahil Güvenlik birimleri arasında yaşanan hareketli anlar görüntülendi.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Artık milyonlara varan insanımız yüksek hızlı trenle (YHT) yolculuk yapar hale geldi. Ankara, Eskişehir, Bilecik, Kocaeli, İstanbul
Fransa'da aşırı sağcı Ulusal Cephe partisinin lideri ve cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen, ülkede polis şiddetine karşı düzenlenen gösterilerin yasaklanması gerektiğinin savundu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te toplu açılış törenine konuşuyor. 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan referandum baişta olmak üzere gündeme ilişkin birçok konuda öneml
Gaziantep'te konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gaziantep’te fabrikalar maşallah harıl harıl çalışıyor. Geçen günlerde bir istihdam seferberliği başlattık. Söz verip de yerine getirmeye
Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili hazırlanan dosyaya göre infaz emrini bizzat Fetullah Gülen verdi.
İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) tarafından “2017 İslam dünyası turizm başkenti” olarak seçilen Medine'de bu kapsamda düzenlenen etkinlikler başladı.
Üniversiteden yapılan açıklamada, öğrencinin 3 Şubat'ta farkında olmadan TATP olarak bilinen Triaseton Triperoksid geliştirdiği belirtildi.
Fransa'da polisin bir gence copla cinsel saldırıda bulunması sonrası başlayan polis şiddeti karşıtı protestolar devam ediyor.