Adana'da bir kişi kredi borcuna karşılık 2 yıldan beri emekli maaşına el koyan ve borcu yapılandırmayı kabul etmeyen banka şubesini yakmak istedi.
“kendinize bir ağaç seçip bütün yıl o ağacın her haline dokunun ki hayatın her merhalesinden haberiniz olsun”
Afganistan, Pakistan ve Hindistan'ın birçok şehrinde hissedilen depremde hasar tesbit çalışmaları devam ediyor, ilk belirlemelere göre Pakistan'da 29 kişi, Afganistan'da ise 12 kişi hayatın
İran'da henüz nükleer anlaşma imzalanmadan ABD'nin önemli fast food zincirlerine faaliyet izni verildiği belirtiliyor
Diyarbakır'da IŞİD üyelerinin kaldığı iddia edilen bir eve düzenlenen baskında çatışmalar çıktı, iki polis hayatını kaybetti
Çocukların gelişim düzeylerine uygun şekilde öğrenebilmeleri için üç temel koşula sahip olmaları gerekir. Bunlar; normal sınırlarda zekâ düzeyi, dikkat ve öğrenme becerisidir.
Mısır'daki Port Said Ceza Mahkemesi, bir yatta "bildirilmemiş fişek" bulunduğu gerekçesiyle bir yıl önce tutuklanan 8 Türk vatandaşı hakkında beraat kararı verdi.
İslami Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, DBP'li Yenişehir Belediyesinin, çocuk gelinlere dikkati çekmek için astığı afişe tepki için Türkçe-Kürtçe afiş astırdı
Sarıyer'deki operasyon sırasında polisin silahından çıkan kurşunla yaralanan Dilek Doğan, tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
HAK-PAR Genel Başkanı Fehmi Demir, Adana'nın Pozantı ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, 65 bin Suriyeli bebeğin Türkiye'de dünyaya geldiğini söyledi.
Japonya'daki gurbetçilerin oy kullandığı Tokyo Büyükelçiliği önünde kavga çıktı. Kavgada üç kişi yaralandı. Kavganın PKK flamalarının açılması nedeniyle çıktığı belirtiliyo
Ekonomi dünyası, seçim süreci nedeniyle ara verilen reformların seçimin ardından ivedilikle hayata geçirilmesini bekliyor.
Bangladeş'te Şii'lerin devam ettiği ait bir camide yapılan Kerbela anma törenleri esnasında meydana gelen bombalı saldırıda bir kişi öldü 80 kişi yaralandı
AB tarafından Türkiye'nin ilerleme raporunun üst üste iki kez ertelenmesi tartışmalara sebep oldu