Turan Ordusu Azerbaycan ekibi Hocalı katliamının yıl dönümünde Ermenistan’ın ulusal basın ve resmi sitelerini hedef aldı.
ÖNDER Genel Başkanı Halit Bekiroğlu, merhum Milli Görüş lideri ve eski Başbakan Necmeddin Erbakan'ı böyle anlattı:
Adalet Bakanı Bozdağ, 1982 Anayasası çöpe atılamazsa Türkiye'nin üzerindeki darbe tehdidinin ortadan kalkmayacağını belirtti.
Asya turu kapsamında Kazakistan'a giden Mısır'ın darbe ile gelen cumhurbaşkanı Sisi ekonomik ve terörle mücadele anlaşmaları yaptı
İran’da dün yapılan seçimlerin ardından oy sayma işlemi devam ediyor. Seçimlerde Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'ye yakın reformcu kanadın başarı elde ettiği yönündeki haberler hükümet y
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, sosyal medya ve siber ortam için anayasa niteliğinde yazılı metinler oluşturacaklarını belirtti.
İran’da yeni parlamentoyu ve ülkenin dini liderini seçen Uzmanlar Meclisi’ni belirlemek için dün gerçekleştirilen seçimlere nüfusun yüzde 58’i katıldı.
Rizeli öğretmen Hatice Kestioğlu, 28 Şubat post-modern darbesi sırasında yaşadıklarını kaleme aldığı “Vicdanların Şubat Tatili” isimli kitabı ile 19 yıl sonra darbeciler ile yüzle�
Mardin'in Derik ilçesinde, PKK'lı teröristlere yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 7 terörist öldürüldü.
ABD Başkanı Obama, Suriye’de çatışmaların sonlandırılması anlaşmasıyla ilgili, şüpheci olduklarını ve şiddetin hemen bitmesinin zor göründüğünü belirtti.
"Hz.Yusuf”, “Ashab-ı Kehf” dizilerinin İranlı yönetmeni Ferecullah Silahşör akciğer kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi.
Afganistan'ın Kunar vilayetinde düzenlenen intihar saldırısında 11 kişi hayatını kaybetti.
Suriye'de operasyon başladığından beri 2 binin üzerinde sivil katleden Rusya'dan, 'biz olmasaydık ateşkes olmazdı' açıklaması geldi.
Suriye rejimi, bu gece uygulamaya geçmesi beklenen ateşkesten önce rejime bağlı askerler ve Hizbullah güçleri ile birlikte, Ürdün sınırını ele geçirmek üzere Dera'ya saldırılarını y
İzmir'de aralarında muvazzaf askerlerin de bulunduğu 357 tutuksuz sanık hakkında, 'askeri gizli bilgi ve belge bulundurma' suçlamasıyla açılan davada mahkeme, tüm sanıkların beraatine kara