Iğdır'ın Tuzluca ilçesinin giriş ve çıkışına belediye tarafından yerleştirilen tabeladaki Ermenice ifadeler tepki nedeniyle belediye ekiplerince söküldü. Tabelada Ermenice'ye yer verilm
Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde yaya olarak devriye görevi yapan polis ekibine, PKK’lılar tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu 3 polis yaralandı.
Filistin’de yerel seçimlerin 8 Ekim’de yapılması kararlaştırıldı
Dönemin cumhurbaşkanı Fahri Korutürk'ün 1975'te yaptığı ziyarette gerekliliğine işaret ettiği Tirebolu-Torul yolunun ihalesi tam 40 yıl sonra gerçekleştirilebildi
İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin, Belçika Başbakanı Charles Michel ile görüşmesinde boykot ile ilgili endişelerini dile getirdi
Venezuela'da gıda krizi nedeniyle çıkan ayaklanmalar ve artan yağmalama olayları ülkeyi derin bir kaosa sebep oluyor.
İstanbul'un Kartal ilçesinde Marmaray projesi kapsamındaki tren yolu çalışması sırasında üzerine beton blok devrilen işçi Fikret Akçay, hayatını kaybetti.
Suriye’de ''Türkmen Dağı'' diye bir yerin olup olmadığı tartışma konusu oldu. Konuya ilişkin görüşlerine başvuran HDP’li vekil Sırrı Süreyya Önder de ''Türkmen Dağı bir yer yoktu
Özbek Hoca olarak bilinen Abdullah Özbek’i öldürdükleri gerekçesiyle tutuklanan Rus vatandaşı Sobir Shukurov ile Eldar Aslan'ın müebbet hapislerine karar verildi.
Said Nursi'nin hayatının anlatıldığı 'Bediüzziman Şehrinizde' adlı tiyatro oyunu 81 ilde sahnelenecek.
Ünlü spekülatör George Soros, İngiltere'de yapılacak AB referandumu için "Brexit çarpışması hepinizi fakirleştirecek, haberiniz olsun" ifadesini kullandı.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, ABD başkanının Beyaz Saray'da kira ödediğini ve masraflarını faturalandırdığını söyleyip Başbakan Yıldırım'a seslendi, "ABD tipi başkanlığı getirirsen
Mısır'ın darbeyle iktidara gelen Cumhurbaşkanı Abdulfettah Sisi, Etiyopya'nın inşaatı devam eden Hedasi (Rönesans) Barajı ile ilgili yaşanan krizde İsrail'in arabulucu olmasını istedi.
Fransa İçişleri Bakanı Cazeneuve, polisin ülkedeki çalışma yasa tasarısına karşı yapılan gösterilerde yorgun düştüğünü söyledi. Perşembe günü protesto gösterisi düzenlemek is
HDP'li belediyeleri eleştiren Başbakan Yıldırım, "Devletten parayı alacaksınız, terör örgütüne aktaracaksınız. Yemezler. Bu konuda düzenleme de Meclis'e gelecek, yağma yok" dedi.