Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca 4'ü tutuklu, 4'ü firari, 2'si de tutuksuz 10 şüpheli hakkında açılan dava 8. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.
Ortaköy saldırısı sonrası medyada yer alan Orta Asyalı tiplemesi üzerine TÜRKİSTANDER bir açıklama yaparak tüm vatandaşlarının rencide edildiğini beyan etti.
İran lideri Hamaney'in Başdanışmanı Velayeti, Türkiye ve Rusya'nın garantörlüğünde sağlanan ateşkes anlaşmasına rağmen, Hizbullah'ın Suriye'den çıkmayacağını belirtti.
Romanya'da başbakanlığı veto edilen Müslüman Tatar Türkü Sevil Shhaideh, yeni kabinede Başbakan Yardımcısı ve Bölgesel Kalkınma Bakanı olarak görevlendirildi
ÖSYM 2017'de düzenlenecek Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) "Ekonometri" testi yer almayacak. KPSS puan türleri de yeniden belirlendi.
Çoğunluğu Yemenli Yahudi ailelerin olan ve 1950'lerde "ortadan kaybolan" binlerce bebekle ilgili devlet arşivlerine uygulanan yasağın kaldırılması konuyu yeniden ülke gündemine taşıdı.
İtalya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mario Giro, İstanbul Ortaköy'de gece kulübü Reina'ya düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği saldırı sonrası 'Türkiye kaosa sürüklenirse bi
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla sosyal medyada İstanbul'daki terör saldırısını öven ve devleti aşağılayan hesapların belirlenmesi amacıyla Terörle Mücadele ve Siber
Beşiktaş'ta Şehitler Tepesi'ne yakın bir mesafeye bırakılan motosiklet polisi alarma geçirdi. Yol trafiğe kapatılırken bomba uzmanı ekipler beklenirken motorun sahibi olay yerine geldi
İran'ın yarı resmi Fars Haber Ajansı'nın haberine göre, Laricani başkent Tahran'da yüksek yargı yetkilileriyle gerçekleştirdiği görüşmede, Ruhani'nin Zencani konusunda yargı kurumları
Kemal Kılıçdaroğlu, Reina saldırısı üzerinden hükümeti eleştirdi. Kılıçdaroğlu hükümete 'IŞİD'i beslediniz' dedi.
ABD'ye tepki gösteren Başbakan Binali Yıldırım, "Yeni yönetimden beklentimiz artık bu kepazeliğe bir son vermesidir" dedi.
Ankara'da Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince düzenlenen operasyonda, "RedHack" üyesi olduğu iddia edilen Tünay Ş. gözaltına alındı. "Lazepem" kullanıcı adıyla devlet
Van'ın Çatak Belediyesine düzenlenen terör operasyonunda aralarında DBP'li Çatak Belediye Başkanı Celalettin Bartu'nun da bulunduğu 18 kişi gözaltına alındı.
2016 enflasyon rakamlarının beklentilerin üzerinde gelmesi doların da yükselmesine neden oldu. Güne 3,53 TL seviyesinden başlayan dolar, 3,60'ı görerek rekor kırdı.