İstanbul'daki müzeler, bayram tatilinde gezmek isteyenler için kapılarını açık tutacak.
Fethullah Gülen’in avukatı Nurullah Albayrak vakıf ve derneklerin içinin nasıl boşaltılacağını Bylock’la anlatırken “En kötüsü birisi paraları alıp kaçsın” dediği ortaya çıkt�
Son günlerde Charlottesville'deki ırkçı eylemlerle gündeme gelen ABD'nin Teksas eyaletinde bir şahıs, konfederasyon subayının heykeline bomba yerleştirirken yakalandı.
Kosova'nın 1999 yılında Birleşmiş Milletler'in denetimi altına girmesinin ardından Kosova Başbakanı olan Bayram Recepi, İstanbul'da hayatını kaybetti.
Diyarbakır'da PKK'nın sözde yöneticisi Akif Abay öldürüldü, Zap'ta da 3 terörist etkisiz hale getirildi.
Adıyaman, Kırklareli ve Abant İzzet Baysal üniversitelerine 44 öğretim üyesi alımı yapılacak.
Malezya'daki Güneydoğu Asya Oyunları'nın açılışında, Endonezya bayrağındaki renk hatası tepki çekti
Eski CHP Genel Başkanı Baykal, kendisine sorulan "2002'de Erdoğan'a neden destek oldunuz" sorusuna "Yoksa kepaze olurduk" dedi.
İstanbul Bayrampaşa'da bir işyerinde çıkan yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Yangında 1 kişinin öldüğü, 10 kişinin de yaralandığı açıklandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Kurul toplantısına katılmak için ABD'ye gidecek. Erdoğan, Ürdün, Kazakistan ve Azerbaycan'da temaslarda bulunacak.
İçişleri Bakanlığı, yaklaşan Kurban Bayramı’nda vatandaşların huzur ve güven içerisinde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla trafik tedbirlerini artırdı. İlk kez bir bayramda bu denl
Şehit polis Muhammet Oğuz Kılınç'ın Antalya'da yaşayan ailesi, darbeci yarbay Özcan Karacan'ın yakalanmasının mutluluğunu yaşıyor.
Irak İdare Mahkemesi, Kerkük kentindeki kamu binalarına IKBY bayrağının asılmasının anayasaya aykırı olduğuna hükmetti.
Teröristbaşı Cemil Bayık, CHP ile HDP'nin AK Parti ve MHP'ye karşı birlik yapmasını istedi.
Eski yarbay Özcan Karacan'ın Antalya'da gözaltına alındığı öğrenildi.