Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Orman Bakanlığı Toplu Açılış Töreni'nde konuşuyor.
ABD Başkanı Trump, aşırı sağcı İngiliz lider Jayda Fransen’in paylaştığı İslam karşıtı videolara kendi resmi Twitter hesabında yer verdi.
Fransa Cumhurbaşkanı, Burkina Faso'yu karıştırdı. Bir üniversitenin konuğu olan Macron, tavırları ile büyük tartışma konusu oldu.
CHP Sözcüsü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçladıkları belgeler için, "Belgeler zamanı geldiğinde kamuoyu ile paylaşılır." dedi.
Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, Sina'da güvenliğin sağlanması için "acımasız güç" kullanılması talimatı verdi
Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, Hariri'nin kesin bir şekilde Lübnan Başbakanı olarak kalacağını ve politik krizin birkaç gün içinde çözüleceğini belirtti.
FET֒nün TSK yapılanmasına yönelik bu sabah operasyon için düğmeye basıldı. 333’ü asker ve 27’si mahrem imam olmak üzere 360 şüpheli hakkında gözaltı ve yakalama kararı çıkarıl
Diyanet İşleri Başkanlığının yönetmelik değişikliği ile "Kutlu Doğum" haftasının adı "Mevlid-i Nebi" olarak değiştirdi, haftanın başlangıcının ise Hicri Takvim'e göre rebiülevv
Fed'in Başkan Adayı Powell, "Bir sonraki toplantımızda faiz artırmak için gerekli zeminin oluşmakta olduğunu düşünüyorum." dedi.
Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletindeki Altena Belediye Başkanı Andreas Hollstein'ın boğazını kesmek isteyen saldırganı durdurup hayatını kurtaran Ahmet Demir (27), ülkede kahra
NATO Askeri Komitesi Başkanı Çek General Petr Pavel, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 füze savunma sistemleri satın alma kararını kabul etmekten başka seçenekleri olmadığını belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu sona erdi. Yazılı açıklama yapılması bekleniyor.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ünal, Kemal Kılıçdaroğlu'nun asılsız iddialarına yönelik sert açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Özel, Kılıçdaroğlu'nun elindeki belgelerle suç duyurusunda bulunmasını istedi.
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dün kaldırılan dinozor heykeli ile ilgili olarak Twitter'dan açıkladı.