Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, kurumun "sabotaj" niye nitelediği, tepkiler üzerine silinen fetva hakkında ilk kez konuştu.
Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 1128 sözde akademisyenin imza attığı ve basın açıklaması yaparak terör propagandası yapanlara çok sert tepki gösterdi.
HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ'ın Danışmanı hakkında, Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırının ardından Twitter paylaşımları nedeniyle soruşturma başlatıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, salı günü Sultanahmet'te canlı bomba saldırısının olduğu meydanı ziyaret edecek. Erdoğan ve Davutoğlu cuma namazını da Sultanahmet Camii
Fransa'da, Renault'un şirket binalarına 'dizel motorunda yapılan testler' ile ilgili geçen hafta müfettişlerin baskın yaptığı açıklandı.
Irak eski Cumhurbaşkanı Tarık Haşimi, Türkiye'nin Başika Kampı'na girerek oraya can suyu olduğunu, İran'ın ise fitne çıkardığını söyledi.
Endonezya'nın başkenti Cakarta'da en az yedi kişinin yaşamını yitirdiği bir dizi bombalı ve silahlı saldırıyı IŞİD üstlendi.
Özbekistan Cumhurbaşkanı Kerimov, orduya Orta Asya'daki karışıklıklara karşı teyakkuzda olma talimatı verdi
(IKBY)Parlamentosu Başkan Yardımcısı Cafer Eminki, "bağımsızlık referandumu" ve "kazılan hendekler" hakkında açıklamalarda bulundu.
Arap ve Türkmen Aşiretleri Birliği Başkan Yardımcısı Ahmet Abbud Cuğani, Fırat ve Dicle arasında yaşayan Suriye halkını PYD, IŞİD ve Esed rejiminin baskısından korumayı amaçladıkla
CHP 35. Olağan Kurultayı'na sayılı günler kala, Kılıçdaroğlu'na karşı Genel Başkan adayılığı açıklayan İstanbul eski Milletvekili Umut Oran adaylıktan çekildi.
CHP lideri Kılıçdardoğlu, 'AKP, başkanlık sistemi için HDP'yle yakın temasa geçti' iddiasında bulundu... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "HDP'nin çok açık ve net başkanlı
Endonezya'nın başkenti Cakarta'da patlama meydana geldi.
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, terörle mücadeleyi devletin katliamı olarak gösteren bildiriye sert tepki gösterdi.
AK Parti Yüksekova İlçe Başkanı Ahmet Uçar, görevinden ve partisinden istifa etti.