Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Tanju Bilgiç "Geri çekilme yok. Ancak intikal durdu." dedi.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Moskova ve Washington'un IŞİD'le ilgili karar tasarısı hazırladığını açıkladı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rus haber ajansı TASS'a verdiği röportajda merak edilen soruları yanıtladı.
Irak Dışişleri Bakanı İbrahim El Caferi, "Türkiye'ye verdiğimiz süre bugün doluyor" mesajı gönderdi.
Başbakan Davutoğlu'dan habersiz hiçbir atamanın yapılmayacağı bildirildi...
İsveç eski Başbakanı Bildt, Osmanlı'nın Ortadoğu'da barışı sağlamayı başardığını, imparatorluğun çözülmesi ile istikrarsızlığın başladığını ve Avrupalı devletlerin Ortad
Rusya ve Güney Kıbrıs Cumhuriyeti dışişleri bakanlıkları, Güney Kıbrısta askeri tesislerin kurulması konusunda görüşmeler gerçekleştiriyor.
Türkiyenin Musula asker göndermesine büyük tepki gösteren Irak, Rusyanın IŞİD petrolünün ana güzergahının Türkiye olduğu yönündeki açıklamalarına da destek verdi. Irak Başba
Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvorkoviç, Türkiyede büyük endişelere yol açan Rusya Türkiyeye buğday satışına yasak getirir mı? konusunda son noktayı koydu. Dvorkoviç, T
Rusya Devlet Duması Dış İlişkiler Komitesi Başkan Yardımcısı Leonid Kalaşnikov, Türkiye'ye getirilen yaptırımların iptal edilmesi için hiçbir neden olmadığını söylerken, Rusya Eko
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "AB ile yaptığımız geri kabul anlaşması Suriyelileri kapsamıyor, can güvenliği nedeniyle ülkelerini terk eden insanları da kapsamıyor" dedi.
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan'ın gerginliği artıran saldırılarına yanıt olarak Ermeni mevzilerini havan toplarıyla vurdu.
İstanbul Boğazı'ndan geçen bir Rus savaş gemisinin üzerindeki bir askerin elinde füzeyle görüntü vermesiyle ilgili, Rus Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.
Kazakistan Yatırım ve Kalkınma Bakanlığına bağlı olan Yatırım Ajansı "KAZNEX INVEST" Başkanı Kayrat Karmanov yaptığı açıklamada, Rusya piyasasından çekilmek isteyen Türk yatır�
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Tacikistan'dan uluslararası bir yardım çağrısı gelmesi durumuna karşı teyakkuza geçti.