Başbakan Davutoğlu, bugün CHP Lideri Kılıçdaroğlu’yla yapacağı görüşmede 4 başlığı ele alacak.
ABD Dışişleri Bakanlığı, Suriye'de rejime muhalif İslam Ordusu örgütünün genel komutanı Zehran Alluş'un öldürülmesinin, Suriye'de oluşturulmaya çalışılan ateşkes ve siyasi çöz�
Mısır, Etiyopya ve Sudan'ın dışişleri bakanları, Nahda Barajı hakkındaki bazı konularda anlaşmaya vardı
Slovenya İçişleri Bakanlığı, 16 Ekim'den itibaren ülkeye toplam 370 bin 654 sığınmacının girdiğini, 356 bin 587 sığınmacının da ülkelerinden Avusturya'ya geçtiğini bildirdi.
Ehud Olmert’in Kudüs Belediye Başkanı hakkında verilen 6 yıllık hapis cezası temyiz talebinin ardından 18 aya indirildi.
Irak'ta başbakan İbadi'nin konvoyuna yönelik roketli saldırı düzenlendiği öğrenildi. İbadi'nin durumu bilinmiyor.
Başbakan Ahmet Davutoğlu Sırbistan Cumhurbaşkanı Tomislav Nikoliç ile birlikte heyetler arası görüşmeye başkanlık etti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Sırbistan resmi ziyaretinin ikinci günü iptalle başladı.
İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun özel temsilcisi ve Dışişleri Bakanlığı Genel Direktörü Dore Gold, 'Bölgesel durum bize Türkiye ile anlaşmaktan başka seçenek bırakmıyor' ded
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Toner, Suriye'de muhalif gruplara yapılan saldırıların çözümü daha karmaşık hale getirdiğini belirtti.
Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’nın Herson vilayetinde oluşturulacağı belirtilen gönüllü birliklere Türkiye’nin destek verdiği/vereceği iddialarının gerçek dışı olduğunu açıkla
Libya Uzlaşı Hükümeti Başbakanı Fayiz Sirac, Avrupa'da ilk ziyaret ettiği ülke olan İtalya'da Başbakan Matteo Renzi ile görüştü.
İsrail Eğitim Bakanı Bennet, Batı Şeria ile ilgili skandal bir açıklamada bulundu...
Başbakan Davutoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Sırbistan'da iş adamlarına önemli bir çağrıda bulunarak, enerji ve ticaret alanlarında işbirliğine davet etti.
Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadi Dvorkoviç, varil petrol fiyatının daha da düşebileceğini belirtti.