Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ile ASEAN arasındaKİ ortaklığın ele alınacağı Türkiye-ASEAN İlişkileri başlıklı uluslararası konferansın Ankara'da düzenleneceğini açıkladı.
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, Kore Yarımadası'ndaki gerilimin düşürülmesi çağrısında bulunarak, Kuzey Kore'nin füze denemelerine son vermesinin zorunluluk olduğunu söyledi.
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Irak'taki gayrimeşru referandum hakkında, Türkiye bakımından hiçbir hukuki geçerliliğinin olmadığını belirtti.
İngiltere Savunma Bakanı Fallon, IKBY Başkanı Barzani'ye gönderdiği mektupta Bağdat ile yapıcı diyaloğa geçmesini talep etti.
Başbakan Binali Yıldırım, savunma sanayinde çok ciddi gelişmeler sağlandığını ifade ederek, Bu ihtiyaçlarımızı karşılamak ve savunma sanayinde yetkinliğimizi arttırmak için ilave k
Veysel Eroğlu, yurt geneli için yağış uyarısında bulundu. Eroğlu, 'Vatandaşlarımız pazar ve pazartesi gününe dikkat etsin' dedi.
Rusya Savunma Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Suriye’de oluşturulan son dördüncü İdlib çatışmasızlık ve güvenlik bölgesine TSK'ya bağlı denetim güçleri yerleşmey
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Müftüoğlu, işgal altındaki Azerbaycan topraklarına dört Türk vatandaşı tarafından ahiren gerçekleştirilen seyahatin resmi makamlarla isti
ABD Başkanı Donald Trump'ın, özel seyahatlerinde kamuya ait jetleri kullandığı gerekçesiyle eleştirilen Sağlık Bakanı Tom Price'ın istifasını kabul ettiği bildirildi.
Irak Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Bağdat'ın İran ve Türkiye ile koordinasyonlu bir şekilde Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) sınır kapılarının kontrolünü ele
Irak Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türkiye ve İran ile IKBY'nin kontrolündeki sınır kapılarını kontrollü bir şekilde alınmasının planlandığı söylendi.
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, "IKBY'nin 25 Eylül'de yaptığı tek taraflı referandumu tanımadığını" söyledi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Myammar'da yaşanan olaylarda ilk devreye giren ülke Türkiye'dir
Anayasa Komisyonu tarafından reddedilen 'yeni maaş ölçeği kanunu', Bakanlar Kurulu'nda 'yeniden' düzenlendi- Sendikalar, pazartesi günü başlattıkları genel greve son verdi
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Rize'de heyelan yaşanan bölgede incelemelerde bulundu.