Diyarbakır Sur İlçesi'nde çıkan çatışmada 1 özel harekat polisi şehit olurken, Cizre'de de 2 polis şehit düştü.
Putin'e seslenen Başbakan Ahmet Davutoğlu, 'Biz topraklarınızı ihlal edip Doğu Ukrayna'yı bombalasaydk acaba ne yapardınız' dedi.
ABD Dışişleri Bakanı Kerry'nin Ada'ya yaptığı ziyaretin ardından Al Jazeera'ye konuşan KKTC Dışişleri Bakanı Emine Çolak, müzakere sürecinin kolaylaşmadığını, ancak artık dış a
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yerleşik Ruslarla bir araya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bu gerginliği en kısa sürede gideririz. Rusya sadece dostumuz değil, aynı zamanda t
ABD Savunma Bakanlığı, Türk askerinin nöbet değişimiyle ilgili yaptığı açıklamada, 'bu bir koalisyon aktivitesi değil, Türkiye bu konuda bizi bilgilendirdi' dedi.
Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) üyesi 12 bakan, petrol üretim düzeyi ile ilgili bir araya geldiği toplantıda karar alamadı.
Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Rusya tarafından tırmandırılan krizde 'taraf olmadıklarını' belirtti.
Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki 9 mahallede sokağa çıkma yasağı uygulanması kararı alındı.
Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, son bir haftada bin 458 hedefin vurulduğu belirtildi.
Bulgaristan Dışişleri Bakanı Mitov, "Beşşar Esad’a silah taşıdıkları şüphesiyle Rus uçaklarına geçiş izni vermedik" dedi.
İnsan her dönemde insan. Ama modern dönemde ibret bahsine sağır, tecrübe bakımından nasipsiz olmamızın bu çağa özgü bir sebebi olsa gerek. Yaşadıklarımızdan neden ibret alamıyoruz?
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ABD ziyaretinde Rus uçağının düşürülmesiyle ilgili Rus yanlısı açıklamalarda bulundu Türkiye'yi eleştiren Demirtaş uçağın düşürülmesi
Bakanlığın denetime tabi tuttuğu 825 üründen 215’i güvensiz çıktı. Tespit edilen ürünlerin arasında ıslak mendil ve lensler de bulunuyor.
Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hua Chunying, Rusya'nın IŞİD'e karşı yürüttüğü hava operasyonlarını desteklediklerini açıkladı.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Rusya ile yapılan ithalat ve ihracattaki rakamları, başka ülkelerde de rahatlıkla yakalayabilecek çapta bir ülkeyiz. Ama biz gerginliği tırmand