Rusya Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin Kürt sorununu sadece siyasi metotlarla çözmeye çalışması gerektiğini bildirdi.
Operasyonların hız kesmediği Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 20 yaşındaki genç bir kızın ilçede görevli polislere yazdığı mektup duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.
Başbakan Davutoğlu, Irak Dışişleri Bakanı Caferi'nin Türkiye'ye ile egemenlikleri için savaşabileceklerine dair sözlerine "Eğer askeri güçleri varsa DEAŞ'a karşı kullansınlar" dedi.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, daha önce yaşanan "parti kapatma", "milletvekilliği düşürülme" konularından olumlu bir sonuç alınmadığını belirterek, "HDP'ye de çok tarihi bir
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak hakkında özerklik açıklaması sebebiyle soruşturma açıldı
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ramadi'de konvoyu saldırıya uğrayan Irak Başbakanı Dr. Haydar İbadi'yi arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve saldırıyı kınadı.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye'nin Irak'ta 'serbestçe ve küstahça' hareket ettiğini söyledi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi sona erdi.
Genelkurmay Başkanlığından, Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçeleri ile Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlarda iki PKK'lının etkisiz hale getirildiği beş PKK'lının
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde ikamet eden genç bir kız tarafından görevli polislere duygu ve dua dolu bir mektup yazıldı. Mektup, polislere duygusal anlar yaşattı.
Irak Dışişleri Bakanı El Caferi, Türkiye'nin Başika Kampı'ndan çekilmemesi halinde askeri operasyon düzenlemeyi düşüneceklerini söyledi.
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'dan ODTÜ'lülere: Karl Marx'ı okuyun...
IKBY Başkanı Barzani, Irak Başbakanı İbadi'yi Ramadi kentinde teröristlere karşı elde edilen başarılardan dolayı tebrik etti
Mısır Dışişleri Bakanı Şükri, temaslarda bulunmak üzere Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a gitti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan’daki temasları esnasında bu �
Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki görüşme başladı