İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında tamamı muvazzaf 176 asker hakkında gözaltı kararı verildi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın partisinden istifa etmesiyle ilgili olarak "Eğer böyle bir iklimde Türkiye genelinde yüzde 52, İstan
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini ileri sürdü. Selvi, "Erdoğan ’Part
Abdullah Yıldız- Yeni Akit
ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, 'İran'ın asla nükleer bir silaha sahip olmasına izin vermeyeceğiz' diye konuştu.
Görevinden istifa eden AKUT Kurucu Başkanı Nasuh Mahruki, istifaya gerekçe olarak kurum kültüründen uzaklaşmayı gösterdi.
2015’te yapılan seçimlerde büyük başarı gösteren solcu Çipras liderliğindeki SYRIZ koalisyonun geçen pazar yapılan erken seçimden yenilgi ile çıkması Avrupa basınında, “Çipras ye
Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, devletin reel sektöre olan 161 milyar lira borcuna karşılık Hazine'nin 'barter parası' basmasını önerdi.
Sudan Askeri Geçiş Konseyi (AGK) Başkanı Abdulfettah el-Burhan, hükümeti devirmek amacıyla bir dizi darbe girişiminde bulunulduğunu ve son darbe girişiminin ise dün engellediğini açıklad
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı Meclis toplantısı bugün yapıldı.
18 yıl aradan sonra Ak Parti Kurucu Üyeliğinden istifa eden eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın istifası dünya basınında da geniş yankı buldu.
Yabancı medya kuruluşlarının Türkçe servislerinde çalışan gazetecilerin fişlendiği rapor, basın örgütleri ve gazetecilerden yoğun tepki aldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile evli olan Selçuk Bayraktar'dan KADEM açıklaması geldi.
Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, vakfın kapatılacağı iddiasını yalanlayarak, "Öyle bir şey yok" dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin ardından Ankara’ya dönen Binali Yıldırım’ın ilk işi Çankaya Köşkü’nden taşınmak olacak.