Sosyal Medya

Güncel

Ali Babacan'ın partisine katılacak isimler belli olmaya başladı

Ali Babacan'ın AK Parti'den istifa etmesiyle yeni parti iddiaları resmiyet kazanırken, partiye dahil olacak isimlerin de belli olmaya başladığı bildirildi.



Ali Babacan'ın AK Parti'den istifa etmesiyle yeni parti iddiaları resmiyet kazanırken, partiye dahil olacak isimlerin de belli olmaya baÅŸladığı bildirildi.11. CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül ve Ali Babacan'ın adının anıldığı yeni partide hareketlilik hız kazandı.
 
Babacan'ın AK Parti'den istifası ile yeni parti iddiaları resmiyet kazanırken, AK Parti’den baÅŸka istifaların da olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
 
 Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin, eski BaÅŸbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Mehmet ÅžimÅŸek, eski BaÅŸbakan Yardımcısı Prof. BeÅŸir Atalay, Diyanet’ten sorumlu eski Devlet Bakanı Prof. Mehmet Aydın ve Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün’ün aralarında bulunduÄŸu isimlerin önümüzdeki günlerde AK Parti’den istifa edecekleri belirtildi.
 
Öte yandan eski AK Parti MKYK üyesi ve eski Anayasa Mahkemesi Raportörü Osman Can’ın da yeni parti çalışmaları içinde yer alacağı konuÅŸuluyor.

YeniçaÄŸ

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.