Mısır’da darbeyle başa gelen Cumhurbaşkanı Sisi’yi, Almanya'da protesto eden gazeteci Eladly, Mısır vatandaşlığının alınmasının söz konusu olduğunu iddia etti.
İtalyan polisinin Sicilya Kanalı'nda düzenlediği operasyonda "Meryem" adlı bir Türk yük gemisinde 12 ton haşhaş ele geçirildi. 10 Türk denizci tutuklandı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay 'Şu anda silahın devlete karşı bir fonksiyonu yok. PKK silahı Kürt halkına karşı kullanıyor' dedi.
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi Esad yönetiminin son iki günde muhaliflere 285 varil bombası ve 105 uçak saldırısı gerçekleştirdiğini açıkladı
AK Parti’nin başvurusunu değerlendiren kurul televizyonların yarın saat 18'e kadar miting yayınlarına devam edebilmesi yönünde karar aldı.
Diyarbakır polisi bir ihbar üzerine operasyon başlattığı Bağlar ilçesinde 8 adet el yapımı patlayıcı madde buldu
Gana'da benzin istasyonunda başlayıp çevreye sıçrayan yangında 150 kişi öldü
Seçimden sonra bir eleştiri furyası aldı başını gidiyor. Elbette ki eleştirilerin önemi ortada…Peki, bu eleştiriler bir gerçeklik zeminine sahip olmakla birlikte bir hakikat değeri taşı
Amerikan Gazetesi New York Times, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Fethullah Gülen hakkında ilginç yorumda bulundu...
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı New York'ta BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon ile görüştü, "17 Haziran'daki görüşmede toprak konusunu ele alacağımız ifadeleri doğru değil" dedi.
Suriye ordusuna ait savaş uçağının ülkenin kuzeybatısındaki İdlib'in Selkin kasabasına "vakum bombasıyla" düzenlediği saldırıda 20 kişi hayatını kaybetti.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP'nin arkasında PKK'nın olduğunu belirterek, "HDP’ye verilen oy, PKK’ya verilen oydur, Kandil’e verilen oydur" dedi.
Ukrayna'nın doğusundaki Mariinka kasabasında ayrılıkçılarla ordu birlikleri arasında dün çıkan çatışmalarda 5 Ukrayna askeri ile 80 ayrılıkçının öldüğü bildirildi
Soma'daki maden faciasının ardından işten çıkarılan işçilerin tazminatları, ödenmeye başlandı. Tazminatlarının ilk taksiti hesaplarına yatan işçiler, banka şubeleri önünde kuyruk
Tüm uluslararası kuralları ihlal eden ve uyarılara aldırmayan İsrail’i büyük endişeler sarmaya başladı.