Başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından bir helikopterle Yunanistan'a kaçan 8 asker Dedeağaç'ta hakim karşısına çıktı.
Darbeci Hava Kuvvetleri Komutanı olarak geçen Hava Kuvvetleri Kurmay Başkanı Korgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan gözaltına alındı.
Eski HSYK 2. Daire Başkanı Nesibe Özer, yargıdaki cemaat örgütlenmesi için konuştu.
15 Temmuz darbe girişiminde millete kurşun yağdıran 124 general ve amiral gözaltına alındı. Bu askerlerden, cuntacıların Genelkurmay Başkanı Akın Öztürk, Orgeneral Adem Huduti ve Korgen
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı oteldeki saldırıyı koordine eden Tuğgeneral Gökhan Sönmezateş, "Cemaat tarafından kandırıldım" dedi.
AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, dabe girişimi gecesi Marmaris'te yaşananları anlattı.
YÖK Denetleme Kurulu Başkanı Ömer Alayurt görevden alındı, yerine denetleme kurulu üyesi Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş vekaleten atandı.
Darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, Ankara'daki 4. Ana Jet Üs Komutalığında ortaya çıkan görüntüler, hain planın özenle hazırlandığını ortaya çıkardı.
Darbecilerin başını çeken Akın Öztürk'ün bir ay önce dişçisine darbenin sinyalini verdiği ortaya çıktı.
Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı CIA Başkanı John Brennan, darbe girişiminden haberdar olduklarıyla ilgili soruya kaçamak cevap verdi.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, OHAL için, "40-45 günde sonuç alıp uygulanmasını bitirmeyi amaçlıyoruz" dedi, bu sürede Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nin askıya alınacağın
2008 yılında Fethullah Gülen'in babasının isminin verildiği camide isim değişikliği yapılıyor.
FET֒nün elebaşı Fethullah Gülen için iade talebi ABD’ye iletildi. Hem ABD için hem de Gülen için çember daralıyor. ABD, Gülen’i teslim etmek zorunda ama nasıl?
Tunus Nahda Hareketi Parlamento Grubu Başkanı Bahiri, Türkiye'deki darbe girişimini kınadı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı oteli bombalama talimatı veren Tuğamiral Tezcan Kızılelma tutuklandı.