Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yaptı. Başbakan Yıldırım Mısır ve Suriye konusuyla ilgili olarak çok önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan "Mısır ile i
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Yüksek Öğrenim Bakanlığı Sözcüsü Abbas Ekrem, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait Erbil kentindeki Ishik Üniversitesi hakkında inceleme başla
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, canlı bomba saldırısı ile sarsılan Gaziantep'e yarın taziye ziyareti için gidecek.
IKBY Başkanı Mesut Barzani Türkiye'ye geliyor. Yapılacak görüşmelerde başlıca konular Musul operasyonu ve kapatılması istenen Gülen örgütüne ait okullar.
Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen, Türkiye’nin kırmızı listede aranan en yaşlı terörist.
Macaristan'da Müslüman sığınmacıların ülkeye gelişinin engellenmesi için sınırdaki tel örgülerine domuz başlarının asılması önerildi.
Türkiye-Rusya-İran işbirliğinin sıkça dillendirildiği bir dönemde Suriye rejimi, savaşın başından bu yana ilk kez YPG’yi havadan vurdu. İran, Suriye operasyonu için Rus uçaklarına hav
Kuzey Kore, ortak askeri tatbikat başlatan ABD ve Güney Kore'yi nükleer saldırı ile tehdit etti.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Meşhed kentindeki müzik konserlerinin din adamlarının isteği üzerine iptal edilmesine tepki gösterdi.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani, Türkiye'ye geliyor.
Yüksek Askeri Şura, yarın Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında toplanacak.
FETÖ'nün darbe girişiminin ardından alınan karar gereği, zırhlı birliklerin taşınma işlemi başladı.
Başbakan Binali Yıldırım'ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesi 3 saat sürdü. Başbakanlık kaynaklarından görüşmeye ilişkin
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Litvanya Dışişleri Bakanı Linas Linkevicius ile bir araya geldi. İki bakan ortak basın toplantısı düzenledi.
Türkiye'den İsrail'in dün akşam başlattığı ve bugün de sürdürdüğü Gazze bombardımana dair tepki geldi.