IKBY Başkanı Mesud Barzani, Türkiye ziyareti kapsamında görüştüğü HDP heyetine 'hendekler bir an önce kapatılmalı' çağrısında bulundu.
ABD Büyükelçisi John Bass, DAEŞ’e yönelik Kilis-Cerablus operasyonunda PYD ve YPG olmamalı” açıklamasında bulundu.
Hakkari Valiliği, akşam saatlerinde yapılan operasyonda PKK’nın sözde üst düzey yöneticilerinden birinin yakalandığını açıkladı.
Gruptakiler, açıklamalarının ardından “Irkçı” anlamına gelen büyük bir pankartı inşası devam eden otelin girişindeki Trump yazılı reklam panosunun önüne bıraktı.
Terör örgütü PKK, Türkiye'nin, hava sahasını ihlal eden Rus uçağını 24 Kasım'da düşürmesinden sonra başlayan Türkiye-Rusya krizini fırsata çevirmek için harekete geçti. Kandil'de
"Dünya İnsan Hakları Günü'nde İnsan Hakları Perspektifinde Mültecilik” sempozyumunda göçmen dramı ele alındı. İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, “Teröre b
Pentagon, istihbarat toplama ve terörle mücadele kapsamında kullanılacak yeni üs planını Beyaz Saray’a sundu. Plana göre yeni üsler Güneydoğu Asya, Afrika ve Ortadoğu’da kurulacak.
Dünyanın gözü Suriyeli muhaliflerin ateşkes görüşmesi öncesi buluştuğu Riyad zirvesindeydi. Toplantının yapıldığı otelde müzakere aralarında batılı diplomat ve istihbaratçılar m
Rusya'nın St. Petersburg şehrinin yerel meclis üyesi, Rusların Türkiye'den ev almaları ya da kiralamalarının yasaklanması ve para cezası verilmesine ilişkin bir teklif sundu.
Alev Alatlı, canlı yayında Putin ile ilgili çarpıcı bir tespitte bulundu...
IŞİD'in lider kadrosundan üç kişinin, Kasım ayı sonunda Irak'ta düzenlenen hava saldırılarında öldürüldüğü bildirildi.
Rusya'nın bu yıl yüzde 3.8 küçüleceği, gelecek yıl ise 0 büyüme gerçekleştireceği tahmin ediliyor.
Rusya'nın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Vitaly Churkin'in sözleri, Rus misyonunun yayınladığı resmi konuşma dökümünde sansürlendi.
Montrö Boğazlar Sözleşmesi, Rusya ile oluşan gerilimin ardından Rus savaş gemilerinin boğazdan geçmesiyle yeniden gündeme geldi. Peki bu sözleşme kaç yılına kadar geçerliliğini sürd�
Boğaziçi Enerji Kulübü Başkanı Öğütçü, 'Bence Rusya’dan gelen gaz arzında kesinti olmayacak, arada ciddi hukuksal vaat var' dedi.