ABD, turistik bölgelere yönelik terör saldırısı düzenlenebileceği konusunda Türkiye’deki vatandaşlarını uyardı.
ABD, dünyanın en gelişmiş savaş uçağı olarak bilinen F-22 Raptor uçağını Litvanya'ya gönderdi.
ABD'de tutuklanan işadamı Reza Zarrab, "ayakları zincirli" halde hakim karşısına çıktığı ilk duruşmada suçlamaları reddetti. 2. duruşma 16 Haziran'da yapılacak.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İran Merkez Bankası'nın ABD'deki dondurulmuş mal varlığına tazminat gerekçesiyle el konulmasını "hırsızlık" ve "haydutluk" olarak değerlendirdi.
Bebek cinayetleriyle ünlenen terör örgütü PKK ile DAEŞ arasındaki katliam rekabeti canlı bomba yarışıyla hız kazanmıştı. PKK, ABD ile ortak olduklarını ilan ederek terör rekabetini b
ABD’nin Miami kentinde tutuklanan İran asıllı işadamı Rıza Sarraf’ın ilk duruşması bugün yapılıyor. Sarraf, İran'a yönelik yaptırımlardan kaçınmak için İran hükümeti ve diğer
ABD ve koalisyon güçlerinin IŞİD'in elindeki 800 milyon doları imha ettiği ileri sürüldü...
Dünya üzerinde İsrail'in bir numaralı koruyucusu olarak görülen ABD'de, senatörler Devlet Başkanı Obama'yı İsrail'in güvenlik anlaşması nedeniyle sıkıştırmaya başladılar.
Tahran hükümeti, ABD’nin İran’daki diplomatik görevlerini yürüten İsviçre Büyükelçisi’ni Dışişleri Bakanlığı’na çağırdı.
ABD'nin Afganistan'daki önemli müttefiklerinden ve ABD işgalindeki Şibirgan ve Kala-yı Ceng gibi en büyük katliamların planlayıcı ve faillerinden olan Özbek lider Raşid Dostum'a vize verme
Abdullah Gül Kürt sorununda yumuşak güçten yana olduğunu, askeri gücün sadece hazır olarak bekletilmesi gerektiğini söyledi.
ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass, 1915 olaylarıyla ilgili internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada 'soykırım' ifadesini kullandı.
ABD Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper Jr., IŞİD'in başta İngiltere, Almanya ve İtalya olmak üzere Avrupa'da yeni saldırılar düzenleyebileceğine dair kanıtlar bulunduğunu açıkl
Bilindiği gibi adına "Çözüm Süreci" denen ve resmen 3 Ocak 2013 tarihinde bir adada hapis cezasını çeken örgüt liderini, örgütün kurucusu olduğu milliyetçi Kürtçü parti BDP'li (HDP)
Türk-Amerikan ilişkileri bundan tam 13 yıl önce bu ay, tarihinin en fırtınalı dönemlerinden birine girmişti. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) ABD askerlerinin Türkiye toprakları �