İstanbul'da uygulamaya giren yeni mobil taksi uygulaması @taksi, Atatürk Havalimanı'nda görev yapan taksicilere tanıtıldı.
HDP parti sözcüsü Osman Baydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu.
Balıkesir’in Edremit ilçesinde kazı çalışmaları devam eden Antandros Antik Kenti’nde 2 bin 500 yıllık lahit mezar açıldı.
İsrail polisi korumasında yaklaşık 200 Yahudi yerleşimci Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdi. İsrail polisi, Mescid-i Aksa İmar Komisyonu görevlisi bir kişiyi gözaltına aldı.
Suudi Arabistan'ın başını çektiği ülkeler, Doha yönetiminin terörizmle mücadelede iyi niyet göstermesi halinde diyaloğa hazır olduklarını duyurdu.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Meteoroloji uzmanının sıcaklıkla ilgili sözlerine cevap verdi: Abartmaya gerek yok.
Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin talimatıyla güvenirliğinden şüphe duyulan ithal malların yurda girişinden önce laboratuvarlarda test edilmesine yönelik uygulama hayata geçirilecek.
Avustralya'da, Müslüman, Hristiyan, Yahudi ve Aborijinler ile insan hakları savunucuları İsrail'i protesto etti
Yenikapı Meydanında Büyük Kudüs Mitinginde on binlerce insan Akşam Namazını topluca eda edecek.
İsmail Kılıçarslan: Bu satırları bir sarılma, bir kucaklaşma, bir birlikte ağlama olarak kabul edersin diye umut ediyorum.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, kendisine yönelik saldırıyla ilgili "Bunların bana yaptığı saldırının hiçbir önemli yok. Çeteleşmenin önüne geçmek için tab
Moskova yönetimi, Suriye’nin yeniden imarı için Rusya Müslümanlarına yüzünü döndü, bunun için Müslüman özerk yönetimlerdeki liderleri kullanıyor. Bağış yapmak istemeyen Müslüman
Nüfus Hizmetleri Kanunu’nda değişiklik yapan kanun tasarısı ile büyük bir devrime imza atılarak din görevlilerine evlendirme yetkisi veriliyor.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, müftülerin nikah kıymasına yönelik kanun tasarısına eleştirilere ilişkin açıklamalarda bulundu.
Somali'de kalabalık bir sokakta patlayıcı yüklü araç havaya uçuruldu, feci görüntüler geldi.