Azerbaycan Savunma Bakanlığı, "Ermenistan ordusu son günlerde Yukarı Karabağ'da ve sınırda provokasyon girişimlerinde bulundu, Azerbaycan ordusu bu provokasyonları başarılı bir şekilde �
DİSK Genel Başkanı Kani Beko ve DİSK üyelerinden oluşan grup İstanbul'da "Karlar azami, ücret neden asgari" yazılı döviz açarak Mecidiyeköy Meydanı'nda toplandı.
EPDK Başkan Yardımcısı Mehmet Ertürk, "Rusya’nın, 'gaz vermiyorum' demesi durumunda çok ciddi tazminatlar ödemesi gerekecek." dedi.
Daha önce İstanbul’un Kadıköy ilçesinde ‘yumurta kartonu’ yapılmak üzere kağıt hurdacılarına satılan Zaman’ın şimdi de Ataşehir’de hiç açılmamış şeffaf ambalajlarla kağıt h
Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Rus askerinin İstanbul Boğazı'ndaki provokasyonuna tepki gösterdi.
AB komiserlerinden Alman muhafazakar politikacı Oettinger, Türk hükümetine yönelik eleştirileri geri çevirerek, Türkiye'nin AB'ye alınması çağrısı yaptı.
"Türkiye’de ve Dünyada Vatandaşlık" raporu açıklandı. Rapora göre, 41 ülke arasında başkalarına en az güvenenler Türkiye'de yaşıyor. Vatandaşların siyasi ve toplumsal katılımı oy
Afganistan'da Azm operasyonu bünyesinde Kandahar'daki NATO üssüne sızan Taliban üyeleri üs içinde Afgan hükümetine bağlı kuvvetler ve NATO görevindeki askerlerle çatışıyor.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, ''Omuzda füzeleyle boğaz geçişi normal, elçimizin çağrılmasını anlayamadık'' dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan konuştu. İtalyan gazetesine açıklama yapan Bilal Erdoğan, IŞİD petrolü iddiası ve İtalya'ya kaçtı söylentilerine yanıt verd
Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından, Ermenistan Silahlı Kuvvetlerine ait zırhlı araçlarının vurulması görüntüleri paylaşıldı.
İhracat gelirlerinin yüzde 60'nı petrol ve doğalgazdan elde eden Rusya'yı endişelendiren fiyatlardaki düşüş devam ediyor. Petrol son 7 yılın en düşük seviyesine geriledi
İstanbul Üniversitesi'nde son günlerde yaşanan olayları protesto etmek için Beyazıt Meydanı'nda toplanan "Üniversiteli Müslümanlar" adlı gruba, karşıt görüşlü bir grup tarafından h
Mısır ile yaşadıkları sorunlar nedeniyle doğalgaz ihracatını durduran İsrail şirketleri Türkiye'ye doğalgaz satmak istiyor.
Lukoil'in patronu Rus milyarder Alekperov, yatırımda ambargo tanımıyor.