Irak'ın başkenti Bağdat'ta meydana gelen bombalı saldırıda en az 9 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi de yaralandı.
İngiltere'nin ünlü gazetelerinden Financial Times, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için en büyük tehlikenin Meral Akşener olduğunu yazdı.
PKK'nın kazdığı hendeklere ses çıkarmayan HDP'li vekiller, Tunceli'de bombalı araçları engellemek için yapılan barikatlar için yürüyüş yaptı
Yapılan saha araştırmalarına göre PKK'nın sivilleri hedef alan bombalı eylemleri, çözüm sürecine olan halk desteğini azalttı. Türkiye genelinde ise siyasi çözüme destek yüzde 35’e k
MHP’de yaşanan kurultay süreci, dün Genel Merkez ile parti içi muhalefetin hazırladıkları yeni yol haritalarıyla devam etti.
2007 yılından bu yana araç girişine izin verilmeyen Beyt Hanun'dan Gazze'ye ilk defa araç girecek
Dünyanın hiçbir yerinde toplumlar bulundukları yerde durmazlar. Toplumlar da ırmaklar gibi akarlar. Tarih içinde Necip Fazıl'ın “Sakarya Türküsü” şiirinde vurguladığı gibi: “Her şey
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, temaslarda bulunmak için geldiği Azerbaycan'da Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi.
Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Sezai Karakoç Caddesi üzerinde maskeli kişi ya da kişilerce bir markete çakmak gazı kutusunda hazırlanan el yapımı patlayıcıyla saldırıda bulunuldu. Ya�
Binden fazla avukat, ülkenin AB'den ayrılma süreci başlatılmadan önce konunun İngiliz Parlamentosu'nda tartışılması gerektiği yönünde İngiltere Başbakanı Cameron'a uyarıda bulundu.
Rusya ve Suriye rejimine ait savaş uçakları, Halep ve İdlib'de muhaliflerin kontrolündeki bölgelerde iki pazar yerine saldırdı. Bombardımanda 28 kişi hayatını kaybetti.
ngiltere'de Muhafazakâr Parti'deki liderlik yarışında Theresa May'in tek aday olarak kalmasından sonra, Başbakan Cameron görevi Çarşamba günü bırakacağını ve koltuğu May'e devredeceği
İsrail'in, Suriye ile arasındaki Golan Tepeleri'nde ateşkes hattını geçerek büyük iş makinalarıyla siper kazdığı iddia edildi.
İtalya Dışişleri Bakanı Gentiloni, De Mistura ve Hicab ile bir araya geldi. Gentiloni, "Suriye’nin geleceğinde Esed’in liderliği olamaz" dedi. MYK Başkanı Hicab ise, "Müzakere masasına d�