BM Genel Sekreteri Ban, "Onlarca yıldır devam eden yerleşim birimi kurma politikası sonucu 500 binden fazla İsrailli, işgal altındaki Filistin topraklarına yerleşti. Bu durum Filistin Devleti
1970'li yıllardan bu yana trafiğe kapalı olan Beylerbeyi Sarayı Tüneli, 19 Eylül Pazartesi günü trafiğe açılacak. Tünelin 45-50 dakikada geçilen yolu 3 dakikaya düşürmesi bekleniyor.
Londra merkezli LBV Varlık Yönetimi Şirketinin Başkanı Cornelia Meyer, "İran dünya pazarlarına açıldığı zaman, gazı ve petrolü Avrupa'ya aktarmanın tek yolu Türkiye'den geçecek" dedi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sözde yazar, gazeteci ve aydınların gözaltına alınması ve tutuklanmasına Twitter'dan üzerinden karşı çıktı, gelen sorulara cevap veremedi.
Gaziantep'te baba mesleği sedef kakmacılığı yapan iki bacağı ve tek kolu tutmayan fiziksel engelli Ramazan Kaya, çalışma azmiyle örnek oluyor.
Kurban Bayramı tatilinin 5 gününde, yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında toplam 42 kişi hayatını kaybetti, 226 kişi de yaralandı.
İsveç'in Vesterbotten bölgesindeki Norje kasabasında 1 krona satılan sahile yakın Hazine arazilerine alıcı çıkmadı
İzmir’in Çiğli ilçesinde gece bazı camilerden sela okunması vatandaşları endişelendirdi. Vatandaşların darbe olduğunu sanması üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.
"Kadınlar Gazze'ye doğru" adlı girişimle 14 milletten 15 kadın, iki gemi ile Gazze'ye gitmek için Barcelona'dan yola çıktı
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz '15 ülkedeki 65 okul Türkiye Maarif Vakfına devredilecek' dedi.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 2016-2017 eğitim yılına, ihraç edilenden fazla öğretmenin dahil olacağını ifade ederek, "40 bin norm fazlası öğretmenimizi etkin kullanacağız. Şuba
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, kurban pazarlarında üreticilerin elinde kalan hayvanların, Et ve Süt Kurumu aracılığıyla yarından itibaren alınmaya başlanacağını bildirdi.
Çeçenistan Cumhurbaşkanı danışmanı Rus Albay Yuriy Torşin trafik kazası sonucu öldü
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, "ByLock denilen şifreli sisteme girmiş 180 bine yakın kullanıcının henüz daha yarısının şifresi kırılabildi" dedi. Kamuda açığa al
Darbecilerin para dolu çantasını bularak yetkililere teslim eden yaşlı adam, "Bize para bul değil, vatan lazım" dedi.