5 ay sonra yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde solun adayı olmak için başbakanlıktan istifa edip seçim kampanyasına başlayan Manuel Valls'e Strazburg'da un çuvalı atıldı.
IKBY İslami Hareket Partisi lideri Abdulaziz, "Halep'e yardımlarından dolayı Türkiye'yi tebrik ediyoruz" dedi
Belçika'da yaşayan Türkler, İslamofobi ile mücadele kapsamında, ABD Başkanı seçilen Donald Trump dahil 130 lidere İslam'ı anlatan kitap ve mektup göndermeye hazırlanıyor
Gülen örgütüne yönelik soruşturma kapsamında haklarında adli işlem yapılan Cevdet Türkyol ve Abdullah Aymaz ile kapatılan Zaman gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı, gaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye ve Irak'taki mücadeleden tek bayrak, tek vatan, tek devlet için vazgeçilmemesi gerektiğini söyledi.
15 Temmuz darbe girişiminde İstanbul Valiliği'ne giden askerler hakkında hazırlanan ikinci iddianame onaylandı
Terörle mücadelenin Türkiye'nin beka mücadelesi olduğunu söyleyen Başbakan Binali Yıldırım, "Birlik ve bütünlüğümüzü her zaman muhafaza edeceğiz" dedi.
BM Genel Kurulu, Suriye’de savaş suçları iddialarını araştırmak ve delil toplamak üzere heyet kurulması yönündeki tasarıyı onayladı. Şam Yönetimi, Rusya ve İran karara itiraz etti.
Fırat Kalkanı şehitlerinin acı haberleri ailelerine ulaştırılmaya başlandı. Binbaşı Bülent Albayrak'ın da şehit olduğu El Bab operasyonunda şehit düşen askerlerin cenazeleri Gaziante
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a yönelik hain suikaste geniş yer veren Arap basını, suikast ile Türkiye'nin ve Halep'in hedef alındığını yazdı.
Binlerce senelik kaidedir: Elçiye zeval olmaz. Size gelen elçi, kimi temsil ederse etsin, sizin namusunuza emanettir. En azılı düşmanınızın elçisine bile dokunamazsınız. Bu böyledir.
Türkiye lehine açıklamalarıyla bilinen Alman gazeteci Martin Lejeune Berlin’de noel pazarına saldırdığı iddiası ile aranan Tunuslu Anis Amri’ye sosyal medya hesabından çağrıda bulundu.
Amerikan Delta Havayollarının, "Arapça konuştukları gerekçesiyle bazı yolcuların şikayeti üzerine" uçaktan indirdiği Adem Salih ve Slim Elbahir adlı iki yolcu, havayolu şirketine dava a�
MYK gündemini değerlendiren AK Parti Sözcüsü Yasin Aktay, "Bugün dünya uluslar arası terörizm karşısında ciddi bir tehdit altındadır. Teröre karşı hiç bir standart ayrımı gözetmek
BM Genel Sekreteri Ban, "Ulusuma yardımı olacaksa, çekinmeden kendimi yakarım." dedi. Ban'ın bu açıklaması Güney Kore devlet başkanlığına adaylığını koymaya hazırlandığı yönünde