Tarihçi Mustafa Armağan, resmi Twitter hesabı üzerinden Mustafa Kemal'in 'Musul'u gayet kolaylıkla alabiliriz. Ama orada bir harp cephesi açmış oluruz' dediğine dair bir belge paylaştı.
Danimarka Göç ve Uyum Bakanı Stöjberg, Hz. Muhammed’e (SAV) hakaret içeren karikatürü sosyal medya hesabından paylaştı
IKBY’deki referandumun ardından bölgedeki gerilim giderek yükseliyor. TSK’nın Habur’daki tatbikatına Iraklı subaylar da katıldı. Kerkük’ün görevden alınan valisi de Bağdat’a meydan o
Manisa'da haklarında yakalama kararı bulunan ihraç edilmiş firari eski astsubaylar, polis ekiplerinin yaptığı yol uygulaması sırasında yakalandı.
Başkan Trump, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, NFL futbolcuları arasında yaygınlaşan milli marşın okunması sırasında diz çökülmesine tepki gösterdi.
Uluslararası Göç Örgütü Sözcüsü Millman, Myanmar'daki şiddet olaylarından kaçarak Bangladeş'e sığınan Müslümanların sayısının 480 bine çıktığını açıkladı.
Barzani’nin danışmanı Hoşyar Zebari’nin evinde yapılan Irak’ı parçalama toplantısının detayları netleşiyor. Zalmay Halilzad gibi “İsrail dostu” isimlerin yer aldığı 22 Eylül’dek
ABD'nin Hırvatistan eski büyükelçisi Peter Galbraith, 'ABD'nin referanduma karşı çıktığını ancak ilerleyen günlerde ortaya çıkacak yeni durumu onaylayacağını' söyledi.
Bolu'nun Göynük ilçesinde askerlik görevini yapan kişi, sosyal medya hesabında bölücü terör örgütü PKK'nın lehine paylaşımlar yaptığı iddiasıyla tutuklandı.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, mayıs ayında Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği rezidansı önündeki olayların ardından tutuklu yargılaması devam eden Yıldırım ve Narin'i cezaevind
F-35 Müşterek Taarruz Uçağı (JSF) projesinin denetimi için paydaş 7 ülkenin sayıştay temsilcileri Türkiye'de bir araya geldi.
Kuzey Irak referandumuna sayılı günler kala Türkiye'nin sert tepkileri sonrası Barzani cephesinden peş peşe Erdoğan paylaşımları yapıldı.
IKBY bağımsızlık referandumuna az süre kala, bölgeye ilişkin yeni detaylar da ortaya çıkıyor.
Fransa Cumhurbaşkanı Macron, ülke çapında yapılan protesto eylemlerine karşın Çalışma Yasası Reformu'nu onayladı.
Myanmar hükümetinin, Arakan'da şiddet olaylarının yeniden başladığı 25 Ağustos'tan bu yana yaşanan olaylarla ilgili dünya kamuoyunu yanıltmak için "aldatma ve deve kuşu politikası" izl