ABD, ülkenin İstanbul konsolosluğuna yönelik bir güvenlik tehdidi olduğu için ABD vatandaşlarının buradan uzak durulması istendi ve "Kişisel güvenliklerini sağlamaları yönünde güçl�
İstanbul Boğazı'nın altından geçerek, trafiği önemli ölçüde rahatlatacak olan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin ihale tarihi belli oldu.
Rusya 1 Ocaktan itibaren Türkiye vatandaşları için yeniden vize rejimine geçmeye hazırlanırken, Türkiye bu uygulamayı değiştirmeyecek.
Gürcistan Cumhurbaşkanı Georgiy Margvelaşvili, eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili’nin vatandaşlıktan çıkarılması için karar imzaladı.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Rusya'yı, bir vatandaşının cep telefonunu gizlice dinlediği için mahkum etti.
Alev Alatlı’ya göre Putin ve Erdoğan, benzerlikleri çok olan iki siyasi lider. Birbirlerini anlayabilirlerdi ama Putin hata yaptı.
Hazar Denizi'ndeki Güneşli petrol yatağı bünyesindeki 10. platformda yangın meydana geldi.
Şırnak’ın Cizre ilçesinde teröristler tarafından güvenlik güçlerinin geçişi sırasında patlatılmak üzere rögara tuzaklanan bomba, vatandaşların dikkati sayesinde olası bir faciaya n
“Sosyal Medya medya değil, onun da ötesinde bir yaşam alanıdır. Bu platformlarda medyanın nesnellik, güvenilirlik gibi süzgeçlerinden geçmeyen bilgilerin bombardımanı var. Çoğu paylaş�
Rus hukukçu Maslov, Türkiye’nin boğazları Rus gemilerine kapatabileceğini iddia etti. Peki, bu iddia ne kadar gerçekçi? Türkiye boğazları Rus gemilerine kapatabilir mi?
Avusturya'da camiler, dernek statüsündeki camilerin kapatılmasını öngören 'İslam Yasası'nı Anayasa Mahkemesi'ne taşıdı.
Yönetimde çift başlılığı ortadan kaldırmak gerektiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘başkanlık sistemi’ konusunda parlamentoda bir konsensüs sağlanmaması halinde Fransa’daki s
Katar dönüşü Rusya ile yaşanan krizi değerlendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Akkuyu Nükleer Santrali'yle ilgili bir problem yok" dedi.
Türkiye doğalgaz arz kaynaklarının çeşitlendirilmesi ve güvenliğin sağlanması amacıyla alternatif kaynaklara yöneliyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar dönüşü uçakta müjdeyi verdi: "Katar'la iş gücü konusunda anlaştık. Bizden nitelikli, niteliksiz eleman istedi. İstihdam açısından, iş araya