Diyarbakır'da basın açıklaması yapmak için toplanan HDP ve DBP'li gruba bir kadın, "Biz Müslümanız nasıl Kur'an yakıyoruz, cami yıkıyoruz" diyerek tepki gösterdi.
DAEŞ terör örgütünün Ankara'da düzenlediği çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başkanı Başaran Ulusoy, Rus turistlerin yaratacağı boşlukla ilgili olarak; "Her yere ayak basacağız ve açığımızı yeni pazarlarla kapataca�
Ahlat'ta 35 bin dönüm arazide üretilen 150 ton patates terör olayları nedeniyle depoda kaldı
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yaklaşık 95 bin yatak kapasiteli hastanelerin yüzde 70'inin yapılma sürecine girildiğini ifade etti.
Belarus ve Kırgızistan Cumhurbaşkanıları Aleksander Lukaşenko ve Almazbek Atambayev Rusya ve Türkiye'nin bir araya gelmeye ve ilişkileri onarmaya çağırdılar.
Rusya'da faaliyet gösteren Türk inşaat şirketlerinin çalışmalarını rahatça bitirmeleri için güvence verildi.
Rusya'nın Türkiye'ye yönelik yaptırımlarının ardından İran, Suudi Arabistan, Katar, Azerbaycan, Mısır ve Türkmenistan ile gündeme gelen doğalgaz anlaşmaları 'alıcı' pozisyonunda olan
Özbekistan Devlet Başkanı İslam Kerimov ve hükümeti, Türkiye'de çalışan Özbek vatandaşlarını ülkeye geri getirmek için ailelerine baskı yapıyor
Nusaybin'de camiye roketatarlı saldırı Mardin’in Nusaybin ilçesinde bir camiye roketatarlı saldırı düzenlendi.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Batı'nın IŞİD'den çok Esad'ın gitmesine odaklanmasını "büyük bir hata" olarak nitelendirdi.
"Asrın güreşçisi" unvanı bulunan Hamza Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevine atandı.
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alınan Eski Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş serbest bırakıldı.
Terör örgütü PKK, Türkiye'nin, hava sahasını ihlal eden Rus uçağını 24 Kasım'da düşürmesinden sonra başlayan Türkiye-Rusya krizini fırsata çevirmek için harekete geçti. Kandil'de
"Dünya İnsan Hakları Günü'nde İnsan Hakları Perspektifinde Mültecilik” sempozyumunda göçmen dramı ele alındı. İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, “Teröre b