25. Genelkurmay başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt, kalp ritmi bozukluğu nedeniyle, eski adı GATA olan, Abdülhamit Hastanesi'nin yoğun bakım servisine kaldırıldı.
Atalay Filiz davasında Filiz'in avukatları, mahkeme heyetinin reddini istedi. Heyet ise bu talebi geri çevirdi. Karar üzerine avukatlar, davadan çekildiklerini açıkladı.
Hatay'ın Altınözü ilçesinde 4 Mart'ta düşen Suriye'ye ait savaş uçağının pilotu ve Beşar Esed hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu.
Adana’da polise molotof atmaktan aranması olan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, yakalanıp cezaevine gönderildi.
Ameliyatı başarılı geçen pilotun ailesiyle konuşmasına izin verildi. Buna Türk komutan aracı oldu.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Bu akşam Hamburg'da vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Bizim vatandaşlarla bir araya gelmemizi hiç kimse engelleyemez, engellemeye de kalkmamalı. Demokr
Atatürk Köprüsü, bakım onarım çalışmaları nedeniyle gece yarısı trafiğe kapatılacak.
Hindistan'ın güneyindeki Karnakata eyaletinde üç kişi, 10 yaşındaki bir kız çocuğunu kurban etme suçlamasıyla gözaltına alındı.
Hizb-ut Tahrir Türkiye Medya Ofisi Başkanı Mahmut Kar ve Osman Yıldız’ın polis tarafından gözaltına alınmasını protesto etmek için İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan yakl
Hollanda'da aşırı sağcı Özgürlük Partisi'nin (PVV) lideri Geert Wilders hükümetten, Türk bakanları Nisan ayı ortalarına kadar 'istenmeyen kişi' (persona non grata) ilan etmesini istedi.
Adıyaman'ın Samsat ilçesinde yaşanan depremin ardından AFAD tarafından kurulan çadırlarda kalan vatandaşlara, Türk Kızılayınca günde üç öğün sıcak yemek dağıtılıyor.
Pilot Albay Sufhan Hatay'da yoğun güvenlik önlemleri altında tedavi ediliyor ve sürekli uyutuluyor. Pilotun Suriye’ye iade edilip edilmeyeceği de merak konusu oldu.
Emniyet tarafından 81 ile gönderilen yazıda cezaevinde bulunan FETÖ'cülerin yeniden irtibata geçtikleri konusunda uyarıda bulundu
Ebediyet fikrini hayatlarına mihenk edinen bilgeler dünyayı aydınlatan bir medeniyetin kandilleri olarak bulundular dünyada; bizlerse bir hicran sızısı olarak derinlerimizde hissediyoruz sadec
Her zaman işler iyi gitmez elbette. Zamanla düzeni bozulur insanın. İşleri, sağlığı, maddi durumu vb. bozulur. Cennette yaşamak üzere Allah-u Teâlâ’nın eşrefi mahlûk olarak yarattığ