Patates ithalatında 200 bin tona kadar sıfır gümrük vergisiyle tarife kontenjanı açıldı.Gümrük vergisiz ithalat 20 Nisan 2019’a kadar yapılabilecek.
Yeni parti iddialarıyla gündemden düşmeyen, son günlerin en çok konuşulan iki ismi Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu, Necmettin Erbakan'ın hayatını anlatan belgesel için ekrana çıktı.
31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerinde kullanılacak oy pusulaları belli oldu.
Turkcell yönetim kurulu üyesi Tuvan Yalım görevinden istifa ederken, yerine Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın atandı.
Şanlıurfa'da konuşan Prof. Dr. Canan Karatay, "Lahmacun en sağlıklı fast food. Çünkü içinde kıyma var, yağ var, sebze var, soğan var, karbonhidrat var" dedi.
Belçika’da sürgünde yaşayan İspanya’nın eski Katalan Lideri Carles Puigdemont, Avrupa Parlamento (AP) seçimleri için milletvekili adayı oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bizim vatansever, milliyetperver olmaktan başka, bu ülkede bir beraber olmaktan başka gayemiz olamaz. Onun için 'Rabia' diyoruz.' dedi.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'CHP Genel Başkanı, siyaseten iflas etmiştir, HDP ile poz vermekten, Türk düşmanlarıyla kol kola girmekten, Aziz Atatürk'ün kemiklerini sızlatmaktan hiçbir rah
Yeni parti iddialarıyla gündemden düşmeyen, son günlerin en çok konuşulan iki ismi Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu, Necmettin Erbakan'ın hayatını anlatan belgesel için ekrana çıktı.
Almanya Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'ye seyahat edecek vatandaşlarına düşünce ve ifade özgürlüğü konusunda dikkatli olmaları uyarısında bulundu.
Tarihte bugün yaşanan olaylar arasında; Altıncı İmam Cafer-i Sadık'ın şehit edilmesi, Çağrı Bey’in vefatı, Müslüman Patani Ülkesinin Tayland’a verilmesi, SSCB’nin Çekoslavakya�
Cezayir’de sular durulmuyor. Cumhurbaşkanı Buteflika’nın 5. dönem adaylığına karşı başlatılan protesto gösterilerine, geçen cuma günü ülke genelinde rekor bir katılım olurken, g�
Habertürk yazarı Nagehan Alçı, bugünkü köşe yazısında oldukça ilgi çekecek bir konuyu ele aldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'la olan söyleşisini anlatan Alçı, Bakan Selçuk'un
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugüne kadar yaşadığımız onca badireyi sapasağlam atlatabilmemizin en önemli sebeblerinden biri de aile yapımızın gücüdür. Bunun için aile yapımızı sarsmay
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın göreve geldiğinde, 22 milyon turist hedefi için İstanbul'a Marmaray kazılarında çıkan eşsiz eserlerin sergilene