Yunanistan'ın yeni lideri Alexis Tsipras'ın yasalara göre kabineyi kurarken papaz huzurunda İncil'e el basarak yemin etmesi gerekiyor. Din dahil her türlü kurumu reddeden AB karşıtı partinin
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, YPG güçlerinin IŞİD’in 16 Eylül’den bu yana kuşattığı Kobani kasabasında kontrolü tamamen sağlamaya yakın olduğunu belirtti.
Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü üyelerinin Hakkari'de ileri emniyet üs bölgelerine uzun namlulu silahlar ile taciz ateşi açtığını açıkladı.
Özbek Hoca olarak bilinen Abdullah Buhari suikastini gerçekleştirdiği iddiasıyla tutuklanan Eldar A.'nın sorgusunda cinayetle ilgili her türlü detayı anlattığı öğrenildi.
Kadıköy Belediyesi, İslam dünyasını ayağa kaldıran karikatürü ücretsiz dağıttığı gazetede sansürsüz yayınladı.
Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında çıkan çatışmada Ermeni askerlerin açtığı ateş sonucu Azerbaycan ordusundan üç asker şehit oldu
Avustralya'nın Hume kentinde her yıl verilen Yılın Vatandaşı" ödülünü bir Türk kazandı.
Daha önce de 'Namaz dinin direği değildir' diyerek abdest ve namazın ibadet olmadığını söyleyen, abdestten ve namazdan bihaber bir cemaate Gezi Parkı'nda 'şov namazı' kıldıran sözde İl
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında olağanüstü toplanan CHP MYK’da 2015 seçim stratejisi masaya yatırıldı ve 4 ana başlık belirlendi.
Yunanistan'da seçimin galibi Syriza, yakın zamana kadar Euro’dan ve NATO’dan çıkmaktan söz ediyordu. Ancak seçim yaklaştıkça bu fikirlerinden geri adım attı. Syriza’nın önceliği AB il
Türk Lirası dünyada ilk kez bir yatırım aracı olarak işlem görecek. TL ile Çin yuanı 2015'in ikinci yarısında Dubai'de future piyasasında yeni ürün olarak sunulacak. Küresel finans mer
HDP Eşgenel Başkanı Selahattin Demirtaş, Yunanistan'da seçimi kazanan Syriza'nın lideri Alexis Tsipras'ı kutladı.
Ordu'da nefes borusuna patlamış mısır kaçan 2 yaşındaki Yunus Emre hayatını kaybetti.
İsrail Dışişleri Bakanı Liberman, Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo'nun İsrail'de satılması ve dağıtılması çağrısında bulundu.
Birçok açılış gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye tarafından yaptırılan caminin açılışının ardından cemaate müezzinlik yaptı.