28 Mart 1985’de kaybettiğimiz Ahmet Sarıoğlu Hocanın 30. Vefat Yıldönümü Vesilesi ile "Asrın İdraki ve İslam II Sempozyumu" düzenleniyor.
Gaziantep'te 4 yılda, Suriye'deki çatışma bölgesine gitmeye çalıştığı belirlenen 45 kişi tutuklandı, 426 kişi hakkında da adli ve idari işlem yapıldı
Gaziantep'te 4 yılda, Suriye'deki çatışma bölgesine gitmeye çalıştığı belirlenen 45 kişi tutuklandı, 426 kişi hakkında da adli ve idari işlem yapıldı
İzmir''deki Kobani eylemi sırasında HDP'li Ekrem Kaçeroğlu'nun öldürülmesi davanın duruşmasında Hakim Nilüfer Öncel, sanıklara "Yerde hareketsiz yatana mı gücünüz yetti?" diye sordu.
İran Dışişleri, Riyad'ın Yemen'e askeri operasyonunun uluslararası hukuka ve egemenlik hakkına aykırı olduğunu söyledi, İranlı milletvekili Burucerdi, 'Ateş tüm bölgeye yayılacak' ded
ÖSYM Başkanlığı'na Ömer Demir atandı.
KPSS sınavlarında usulsüzlük iddiasıyla başlatılan soruşturmalar kamuoyunda yankı uyandırırken, CHP’nin bu konuda sessiz kalması oldukça dikkat çekti.
Ukrayna Maliye Bakanı Natalie Jaresko, IMF'ye borcunu ödeyen Türkiye'nin başarı örneği olduğunu söyledi.
Avcılar istikametine sefer yapan 34 numaralı hatta hizmet veren metrobüste çıkan yangın sonrasında yolcuları zamanında tahliye eden araç sürücüsünün ödüllendirileceği bildirildi.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu İstanbul’a geldiğinde yediği yemeklerin incelemesini yapan İstanbul Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü’nde gıda mühendisi ol
İstanbul Kağıthane'de bir binanın ikinci katında bulunan Adımlar Dergisi'nin bürosuna yapılan bombalı saldırıda, bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
Cumhurbaşkanı Hadi'nin çağrısına yanıt veren Suudi Arabistan ve bölge müttefikleri Yemen'e yönelik askeri operasyon başlattı. 10 ülkenin katıldığı operasyonda İran destekli Şii Husi
Ukrayna Maliye Bakanı Natalie Jaresko, IMF'ye borcunu ödeyen Türkiye'nin başarı örneği olduğunu söyledi.
Ramallah'ta, İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu ağır yaralanan 20 yaşındaki Filistinli Ali Safi’nin hayatını kaybettiği duyuruldu.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bugün itibari ile 30 vatandaşın domuz gribi nedeniyle hayatını kaybettiğini söyledi. Salgınla ve domuz gribi ile ilgili Enfeksiyon Hastalıkları ve Klin