Vicdani retçi olarak İsrail ordusunda ayrılan Yaron Kaplan, askeri eğitim sırasında hedeflerinin Filistinliler olduğunu söyledi.
Hükümet, kendi işini kuran girişimci engelli vatandaşlara 36 bin liraya kadar hibe verileceğini duyurdu. Sermayesi olan girişimci işini kurdu ancak sermayesi olmayan engelliler hibe şartları
Pakistan'ın batısındaki Belucistan eyaletinde bir inşaatta çalışan işçilerin kaldığı çadırlara düzenlenen silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre 20 işçi hayatını kaybetti.
Ağrı Diyadin'e bağlı Yukarı Tütek köyünde bugün yapılacak ağaç dikme etkinliği için bölgede güvenlik önlemi alan askerlere, ateş açıldı.
Fransız hükümeti 3 PKK’lı kadının öldürülmesine ilişkin soruşturmada iç ve dış istihbaratın elindeki 46 belgenin gizliliğini kaldırdı. Le Monde gazetesi de bunlara dayanarak yaptı�
'Paralel yapı' öğretmenleri eğitip sandıklarda müşahit olarak görevlendirirken, KCK da mahallelerde teşkilatlanarak HDP’ye oy verilmesi için vatandaşları baskı altına alacağı iddia ed
Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT), Şam yönetiminin 7 Haziran seçimleri öncesinde Türkiye’ye yönelik yeni eylem planıyla ilgili özel bir yazıyı geçen şubat sonunda İçişleri Bak
Suriye'nin başkenti Şam'a 10 kilometre mesafede bulunan Yermuk Mülteci Kampı, açıkhava hapishanesine döndü.
Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç, yayımlanan köşe yazısında CHP reklamını ve alkışlı protesto eylemini ti'ye aldı.
Ukrayna’da Komünist Parti ve komünizm propagandası yapmak yasaklandı. Yasa çerçevesine göre, komünizm ya da nazizm propagandası yapmakla suçlanan bütün örgütler, siyasi partiler ve medy
Ankara Keçiören’de temelleri 12 yıl önce atılan, imara aykırı olduğu gerekçesiyle ‘kaçak’ yapı olarak görülen Cumhuriyet Kulesi yıkılacak.
Fransa'da hükümetin kamu harcamalarını azaltma planlarına tepki gösteren Fransalılar greve gitti.
Suriye'nin başkenti Şam'daki Yermuk Mülteci Kampı'na yönelik saldırılar, Filistinlilerin büyük acılar yaşadığı 1948 yılındaki Nekbe'yi hatırlatıyor.
Dünyaca ünlü İngiliz grafiti sanatçısı Banksy'nin Gazze'de üzerine çizim yaptığı kapı, taraflar arasında çıkan ihtilaf sebebiyle mahkemelik oldu.
Bingöl'de geçtiğimiz yılın ekim ayında Emniyet Müdürü Atalay Ürker'in ağır yaralandığı, iki polisin ise şehit olduğu saldırıya ilişkin 2 kişi tutuklandı.