İsrail ordusunun yaptığı açıklamada, Gazze'den İsrail'in kuzeyine roket atarlı saldırı yapıldığı açıklandı. Filistinli gruplardan ise konuyla ilgili herhangi açıklama yapılmadı.
"Biraz bahar gerekiyor Allah’ım ben hiç iyi değilim Biraz çağla birkaç erguvan gerekiyor” (İsmail Kılıçarslan) Kış, insanın kendisini korumaya aldığı zamanlardır. Ka
Engelliler alanında Türkiye’de temel sorun, konunun tek başına haklar ve özgürlükler temelinde toplumsal bir alan olarak görülmemesinden kaynaklanıyor. Bu durum, engelli bireylerin toplumsa
Bilinen hakikat: Milletimizin özgüvenini yıkmak için üç asırdır uğraşıyorlar. Buna 'batılılaşma serüvenimiz' de diyebiliriz. 'Bizden adam olmaz' sözünü söyleyenlerin sayısı neden
THY, Somali'ye yardım için Twitter üzerinden #TurkishAirlinesHelpSomalia etiketiyle başlatılan kampanyaya resmi hesabından cevap vermişti. Türk Hava Yolları twitter hesabından yayınladığ�
Hollanda'da, ırkçı söylemler, İslam karşıtlığı, yabancı düşmanlığı ve Türk bakanlara yönelik skandal tavrın gölgesinde yapılan seçimde, ilk kez seçimlere katılan Türk asıllı
İran'ın Meşhed kentinde, Hicri takvime göre yılın son çarşamba gecesi yapılan Kızıl Çarşamba (Çarşamba Suri) kutlamalarına katılan bazı İranlılara, sokak temizleme cezası verildi.
15 Mart 2017 tarihinde Suriye’de Baas zulmüne karşı başlatılan özgürlük ve hak mücadelesi altı yılını doldurdu ve yedinci yılına girdi.
Almanya’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker’in katılacağı toplantıya verilen izin iptal edildi.
McDonalds, ABD Başkanı Trump'a "iğrenç" dediği tweetin, hesabı ele geçiren biri ya da birileri tarafından atıldığını duyurdu.
İsrail'de bir ayı aşkın süredir gözaltında tutulan TİKA'nın Filistinli çalışanı Murteca'nın gözaltı süresi ve konuya ilişkin yayın yasağı uzatıldı. Murteca, "Türk halkının du
Genelkurmay'ın, Org. Hulusi Akar'ın talimatıyla “Kemalist askerlerin kalkışma hazırlığı” iddiaları üzerine adli ve idari soruşturma başlattığı iddia edildi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Sefaköy’den Halkalı üzerinden devam eden 1 milyarın üzerinde maliyeti olacak olan Havaray’ın ihalesini yaptık” dedi.
Katıldığım hemen her toplantıda İran'ın dış siyasette takip ettiği çizgiyle ilgili suallere muhatap oluyorum. Bunda elbette, İslam İnkılabı Hareketi'nin ilk yıllarında o harekete arka
Cumartesi gününden bu yana Hollanda'nın barbarlığını, faşizmini konuşuyoruz. Hollanda'nın Türkiye'ye yönelik düşmanlığı, Müslümanlara yönelik kin ve nefreti iyice ayyuka çıktı.