CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek arasında bugün 23’üncü gününü dolduran “Adalet Yürüyüşü” üzerinden devam eden gerilim, Kılıçdaroğ
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki olarak başlattığı yürüyüş nedeniyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.
BBP İstanbul İl Başkanı Mustafa Mican, 'Sonucunun ülkeyi nereye götüreceği belli olmayan bir yürüyüşe BBP'lilerin, Alperen'lerin katılması mümkün değildir' dedi.
Fransa Ulusal Meclisindeki oylama sonucu Kasım 2015'ten bu yana devam eden OHAL uygulamasının 1 Kasım'a kadar uzatılması kararlaştırıldı.
Darbe girişimi sırasında İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nün kapatılmasına ilişkin iddianame tamamlandı.
İçişleri Bakanlığı'ndan Suriyeliler ile gerginliğe ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, gerginliklerin abartılarak infial yaratılmaya çalışıldığı belirtildi.
Bartın Devlet Hastanesi’nde doktor hatası nedeniyle son 4 yılda 1 bebeğin öldüğü, 7 bebeğin de sakat kaldığı öne sürüldü. Temizlik görevlilerinin bile katıldığı doğumları ebele
Halkın kaygısı, korkusu ve kızgınlığının neden kaynaklandığı tespit edilmeli. Buna tepki göstermek yerine, bu endişeleri gidermek için yoğun iletişim çalışmaları yapılmalı. G
Türkiye ve Japonya arasındaki dostluğun pekişmesinde büyük rol oynayan iki tarihi olayın anlatıldığı film, yarın ekranlara gelecek.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı FETÖ'nün kapatılan üniversitelerinden alınan diplomalara ilişkin soruşturma.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı, "OHAL'in uzatılması gerektiği kanısındayım" dedi.
ABD’nin Chicago kentinde 4 gün süren bağımsızlık günü tatili süresince meydana gelen silahlı saldırılarda 8 kişi öldürüldü, 55 kişi yaralandı.
Tahran'da Devrim Muhafızları üyelerinin katıldığı bir devir teslim töreninde konuşan İran Devrim Muhafızları liderlerinden General Muhammed Ali Caferi, 'Bugün Suudi Arabistan yönetimi b�
Yani önümüzdeki günlerde TSK destekli ÖSO birlikleri Afrin'i PKK-YPG'den temizlemek için harekâta başlayabilir. Üstelik de Türkiye karadan yürürken, Rusya'nın sahadaki teröristlere olas
Mısır Parlamentosu, OHAL’in ülkenin bütün bölgelerinde üç ay daha uzatılması kararını onayladı.