Patates ithalatında 200 bin tona kadar sıfır gümrük vergisiyle tarife kontenjanı açıldı.Gümrük vergisiz ithalat 20 Nisan 2019’a kadar yapılabilecek.
Yeni parti iddialarıyla gündemden düşmeyen, son günlerin en çok konuşulan iki ismi Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu, Necmettin Erbakan'ın hayatını anlatan belgesel için ekrana çıktı.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2018 yılına ait büyüme rakamlarını açıkladı. Buna göre ekonomi, geçen yıl yüzde 2.6 oranında büyüdü.
Venezuela Devlet Başkan Yardımcısı Jorge Rodriguez, 3'üncü gününe giren ve halen tam olarak düzeltilemeyen elektrik kesintisinden ötürü bugün ülkede okulların tatil edileceğini, devlet
Çin'de, Etiyopya'daki kaza sonrası Boeing yolcu uçağı kullanan yerel firmalara, uçakların uçuşlarını geçici olarak durdurması talimatı verildi.
Sudan'da, Muhalif Milli Ümmet Partisi Genel Başkanı Sadık el-Mehdi'nin kızı ve partinin Başkan yardımcısı Meryem el-Mehdi hapis cezasına çarptırıldı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, katıldığı bir programda işverenlere müjdeyi verdi. Varank, "Aralık 2020'ye kadar işe alacağınız her yeni çalışanın SGK primlerini ve vergiler
Trump’ın yeni haftanın ilk gününde Kongre’den Meksika duvarı için 2020 bütçesinde 8.6 milyar dolar daha isteyeceği belirtildi. Bu oran Kongre’nin geçen 2 yılda sınır projeleri için
Demokratik Toplum Kongresi Divan Kurulu Üyesi ve Siirt Belediye eski Başkanı Sadak, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde düzenlenen mitingi sonrası yaptığı konuşma nedeniyle gözaltına
Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, AK Partili Binali Yıldırım, yerel seçim kampanyası çerçevesinde bazı Alevi Bektaşi dernekleriyle 'Can'larla Buluşma' progra
Yeni parti iddialarıyla gündemden düşmeyen, son günlerin en çok konuşulan iki ismi Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu, Necmettin Erbakan'ın hayatını anlatan belgesel için ekrana çıktı.
Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü hedeflerine hava harekatı yapıldı.
Mescid-i Aksa'nın doğu surlarında yer alan Rahmet Kapısı, Kadim Kudüs’ün en görkemli kapılarından biri sayılıyor. Emeviler döneminde inşa edilen kapı, Selahaddin Eyyubi’nin Kudüs�
Çin hükümetinin baskıları sonucu, Uygur Türkleri için çalışan Kazak aktivist Serikjan Bilaş'ın ofisini basılarak gözaltına alıp tutuklandı. Serikjan Bilaş'ın hayatından endişe duy
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Süleyman Soylu'nun yurt dışından gelen turistler hakkında sarf ettiği sözlere atıfta bulundu: Alman'dan Japon'dan ne istiyorsun kardeşim?