İslam dünyasının önemli düşünürlerinden Mısırlı Muhammed Kutub sürgünde yaşadığı Mekke'de hayatını kaybetti.
Schengen Vizesi'ni Fransa'dan aldığı için havalimanından geri çevrilen Türk iş adamının açtığı dava karara bağlandı. Artık iş seyahati için Almanya'ya üç ay vizesiz gidilebilecek.
Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye'nin kredi notunu yatırım yapılabilir seviye olan ’BBB-‘ olarak teyit etti, not görünümünü ‘durağan’da bıraktı. Büyüme tahminini ise 3,2�
İran ile BM Güvenlik Konseyi daimi üyeleri ve Almanya’nın oluşturduğu P5+1 grubu arasındaki nükleer müzakereler uzmanlar düzeyinde Viyana’da başladı. Baş müzakerecilerin katılacağı
Suriye'nin Keseb kasabasındaki çatışmalar nedeniyle evlerinde mahsur kalan ve muhalifler tarafından kurtarılarak Türkiye'ye getirilen yaşlı Ermeni kardeşlere Türkiye kucak açtı.
Hamas’ın beslendiği hareket olan Müslüman Kardeşler Cemaati'ne hep kuşkuyla bakan Mübarek rejimi Hamas’a karşı da hep mesafeli olmuş ve ilişkileri hep soğuk tutmuştur.
Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Reyhanlı ilçesine sığınan çocuklar, hayatını kaybeden babalarının fotoğrafıyla teselli bulmaya çalışıyor.
Irak’ta geçen ay meydana gelen şiddet olaylarında 748 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
İsrail ve Filistin arasında geçen yıl başlatılan barış görüşmeleri tıkandı. Filistin yönetimi, İsrail'in uzlaşmaz tavrı nedeniyle BM'de 15 uluslarararası kuruma katılım için ilgil
İhvan Rehberlik Konseyi Başkanı Bedii, "Müslüman Kardeşler Cemaati'nin 85 yıllık tarihinde hiçbir zaman terörle ilişkisi olmamıştır. Gerçek teröristler onlardır" dedi.
İsrail askerleri, Batı Şeria'da ruhsatsız yapıldığı gerekçesiyle Filistinlilere ait 20 evi ve 3 çadırı yıktı.
Seçim sonuçları Gülen cemaatinde görüş ayrılıklarını da belli etti. 17 aralık sonrası Cemaatle arası açılan Hüseyin Gülerce, hükümet-cemaat kavgası için "yanlış yaptık" dedi.
Başbakan David Cameron, Müslüman Kardeşler teşkilatının ülkedeki faaliyetlerinin araştırılması için soruşturma talimatı verdi. Müslüman Kardeşler’in ‘felsefesi ve çalışmaları’
Eski Pakistan Devlet Başkanı Müşerref, "vatana ihanet suçlaması" ile yargılandığı davanın duruşmasına katıldı.
BM'nin Vesayet Konseyi'ndeki ''Arria Formülü'' toplantısına katılan Kırım Tatar Türkleri lideri Kırımoğlu, Kırım'daki insan hakları ve basın özgürlüğünü anlattı