Aylar önce Nazarbayev’in çığlığını, “Kazakistan’da ortalık karıştırılmak isteniyor” beyanını bu köşeden yazmıştım. Sorumun kritik olduğu ve Kazakistan’la ilgili Rusya’nın p
Bingöl'de 21.57'de merkez üssü Ilıcalar beldesine bağlı Yenibaşlar köyü olan 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 7.7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde can kayb�
Sivas Gemerek'teki çiftliğinde buğday üzerine araştırma yapan Abdullah Çoban, 5 bin yıllık yerli tohum buldu, çiftliğinde üretmeye başladı.
Türkiye Kök Hücre Koordinasyon Merkezinin (TÜRKÖK) çalışmalarına başladığı 1,5 yıllık süreçte gönüllü kemik iliği verici sayısı 150 bini geçti.
RTÜK tarafından, bir Üst Kurul Üyesinin, kendi kurumuna ve mesai arkadaşlarına yönelik eleştiri sınırlarını aşan hakarete varan ifade ve ithamlarının kabul edilemeyeceği bildirildi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ayrılık Çeşmesi'nden Kazlıçeşme'ye kadar Marmaray ile seyahat ederken vatandaşlarla sohbet etti.
Bangladeş'te Cemaat-i İslami lideri Rahman Nizami'nin idam edilmesinden sonra başlayan gözaltılarda 900 kişi gözaltına alındı.
ABD-Ürdün ve İngiltere’nin ortak yapımı olan Yeni Suriye Ordusu, Suriye’nin güneyindeki operasyonlarını sıklaştırmaya başladı.
İran, Türkiye'deki turistik mekânlara yönelik son günlerde yapılan bombalı saldırıların ardından vatandaşlarını Türkiye konusunda
AK Parti, PKK'lıların hendek ve barikatlarından temizlenen yerlerle “Gönül Köprüsü” kurmak için yeni bir çalışma başlattı.
2015 yılının ilk aylarında çözüm sürecinde yaşanan büyük sorunlara dair ilk ipuçları gelmeye başlamıştı. Ancak 7 Haziran seçimlerinden sonra Suriye sahasındaki gelişmelerin etkisiy
Eskişehir'de bir marketler zinciri, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ramazan dolayısıyla ''Askıda Sebze ve Meyve Kampanyası" başlattı.
Dışişleri Bakanlığı, Fransa'daki Euro 2016'ya gidecek Türk vatandaşları için terör uyarısı yayımladı.
ABD'de, solunum yollarındaki rahatsızlık nedeniyle 74 yaşında hayatını kaybeden ABD'li efsane boksör Muhammed Ali'nin iki gün sürecek cenaze töreni bugün Lousiville'de kılınan cenaze nam
Milyarder yatırımcı Soros, aile ofisinde, işlem yaparken daha fazla görülmeye başlandı