Edirne'de FETÖ üyelerini 20 bin avro karşılığında İpsala Sınır Kapısı'ndan Yunanistan'a yasa dışı yollardan götüren şüpheliler, düzenlenen operasyonla suç üstü yakalandı.
Diyanet İşleri Başkanlığı, 2008 ve sonraki yıllarda kayıt yaptıran şehit yakınları ve gazileri kurasız hacca götürecek.
16 Nisan'da yapılacak referandumda cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili değişiklik tekliflerini oylayacağız. Toplum olarak tartışarak birbirimizi ikna etmeyi pek becerdiğimiz söyl
Moskova’da “Kürt Konferansı” yalanıyla PKK toplantısı yapıldı. PYD eş elebaşı Asya Abdullah, DAEŞ’e en büyük darbeyi vuran Türkiye’ye “DAEŞ’e destek veriyor” iftirası attı, Ru
FETÖ'nün New Jersey eyaletinde yönettiği okulların geçen yıl 60 milyon dolardan fazla finansal destek aldığı belirtildi.
BM Genel Sekreteri Antoni Guterres, Kahire'de Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri ile bir araya geldikten sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Kamuoyunda "Selam Tevhid" olarak bilinen soruşturmada, binlerce kişi hakkında usulsüz dinleme kararı vermekle suçlanan 54 hakim ve savcının yargılandığı davada, MİT raporuna göre sanıkl
Astana’daki Suriye ateşkes görüşmelerine tamamen ya da kısmen boykot etmeyi düşünen muhalifler görüşmelere katılma kararını aldı. Silahı Muhalif gruplardan Ceyşul İslam’ın Temsilc
Fırlatılan 104 uydunun 101 yabancı ülkelerin uyduları. Bunlardan 96’sı ABD’nin olmak üzere İsrail, Kazakistan, Hollanda ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin de birer uydusu yer aldı.
AP'de görüşülen Bosna Hersek 2016 değerlendirme raporunda ülkedeki gelişmeler ve AB yolunda atılan cesur adımlarda övgüyle bahsedildi.
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, “Rum meclisinin Enosis'i okullarda okutma kararı iptal edilmelidir. Bu konuda Rum lider adım atmalıdır, çünkü bu kabul edilebilecek bir davranış değil
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD televizyonu CNN hakkında "Buralardan uzak dursun" dedi.
Asrımızda İslâm toplumlarının yaşadığı, İslâm’ın ve Müslümanın izzetiyle uyuşmayan sorunlardan biri de kadınlarla ilgili gerçeğimizdir. Son yıllarda vahim bir hal alan sığınma
Rus silah ve teknoloji şirketi Rostech Sözcüsü Viktor Kladov, birçok Ortadoğu ülkesinin Suriye'deki operasyonlarda etkisini kanıtlayan silahları satın almak istediğini açıkladı.