Liberya’nın başkenti Monrovia’da Ebola nedeniyle bir mahallede uygulanan karantinanın kaldırılması halkı sokaklara döktü.
Alman Der Spiegel dergisine göre, ABD ve İngiltere de Türkiye’yi dinledi. Washington’daki Türk Büyükelçiliği de dinlenen kurumlar arasında.
Birleşmiş Milletler İnsani İşler Koordinatörlüğü tarafından yapılan araştırmaya göre, Irak’ta Irak Şam İslam Devleti’nin saldırıları nedeniyle son bir ayda 600 bin kişi evlerini
İsrail'in Gazze'ye yönelik 51 gün süren saldırılarında yaralanan bazı kişilerde tedaviye rağmen iyileşme gözlenmiyor. Aksa Şehitleri Hastanesi'ndeki Cerrahi Bölüm Başkanı Serrac, duru
Avrupa Komisyonu Başkanı José Manuel Barroso Ukrayna ile Rusya arasındaki sorunun büyümesi halinde, "dönüşü olmayan noktaya varılabileceğini" söyledi.
Gazze'de saldırılarda, yalnız tarım sektöründe 500 milyon zarar meydana geldi.
Alman hükümeti Kuzey Irak'a gönderilecek silahlar konusundaki kararını yarın verecek. Kararın dışında bırakılan muhalefet partileri, silah gönderilmesine tepki gösteriyor.
Türkiye, ABD ile AB arasında yürütülen Transatlantik Ticaret ve Yatırım Ortaklığı Anlaşması’na (TTIP) dahil olmak için girişimlerini yoğunlaştırdı. Eylül ayında 'teknik görüşme
İran Cumhurbaşkanı Ruhani ABD'nin ülkesine yönelik yaptırım kararının nükleer müzakerelerin ruhuna aykırı olduğunu, buna rağmen görüşmelere dair iyimserliğini koruduğunu belirtti.
Biltaci'nin aralarında bulunduğu İhvan liderlerine müebbet hapis cezası verildi
Polis, Berlin'in Kreuzberg semtindeki Mevlana Camii'ni kundaklayan kişileri arıyor.
Yemen'in başkenti Sana'da Cuma günü hükümet yanlısı ve karşıtı gösterilerin düzenlenmesinin ardından, ülkenin kuzeyindeki Cevf kentinde Şii Husi gruplar ile ordu arasındaki çatışmad
Genel Sekreter Rasmussen, Rusya ordusunun Ukrayna'daki ayrılıkçılara ağır silah ve zırhlı araç sağladığını, Moskova'nın bu konudaki inkarının 'içi boş' olduğunu söyledi.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 62. Hükümetini kuran Başbakan Ahmet Davutoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) içinde dengeleri riske etmemek ve 2015 seçimleri öncesinde zaafiyet yaratmamak adına "
Malezya Havayolları, 20 bin çalışanından 6 binini işten çıkaracağını açıkladı.