İnsan Hakları İzleme Örgütü, iki yıl önce Mısır'ın Rabiatul Adeviyye Meydanı'nda yüzlerce göstericinin katledilişi konusunda uluslararası soruşturma çağrısında bulundu.
Batman-Diyarbakır Karayolu 4. kilometrede iki kenti birbirine bağlayan köprüde park edilmiş halde bomba yüklü araç bulundu.
Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü, PKK'ya yönelik yaptığı operasyonlara devam ediyor.
Danıştay üyesi Ali Yaşar Yurdabak Bursa'da kendini vurarak intihar etti. Ali Yaşar Yurdabak'ın neden intihar ettiği bilinmiyor.
Enerji tükemini düşürmek ve verimliliği artırmak isteyen Enerji bakanlığı tarafından hazırlanan yeni bir tasarıya göre elektrik tüketicileri ile sanayi kuruluşlarından yeni bir vergi a
Lice ilçesinde köylüleri taşıyan iki minibüsü tarayan PKK'lılar, köy korucularının karşılık vermesi üzerine kaçtı. Diyarbakır merkezde ise hendek kazan göstericilerden biri öldü
PKK’ya Kürt halkından da “silah bırak” çağrısı geldi. Çocuklarımızı Geri Verin Derneği (ÇOGEV-DER) öncülüğünde başlatılan imza kampanyasında sosyal medya üzerinden bir araya g
Hamas'ın Gazze - Kıbrıs arasında deniz ulaşımının sağlanması karşılığında ateşkes konusunda anlaştığı öne sürülüyor
Uluslarası Rabia Platformu, Mısır'ın Rabia Meydanı'nda yaşanan katliamı, 2. yılında Fatih Saraçhane Parkı'nda protesto etti.
Paris Plaj Tel Aviv, Filistin yanlısı bir grup tarafından protesto edildi
Geçtiğimiz aralık ayında Pakistan'ın Peşaver kentinde bir okula yapılan saldırıyla ilgili ilk cezalar verildi..Çoğu çocuk en az 140 kişinin öldüğü saldırıyla bağlantılı 6 militan
Hatay’ın İskenderun ilçesi Sarıseki mahallesinin Amanos dağlarındaki yüksek gelirim hattına PKK tarafından yerleştirilen mayının patlaması sonucu iki elektrik mühendisi yaralandı.
Türkiye'nin önde gelen araştırma şirketi A&G Araştırma'nın sahibi Adil Gür, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Reyhanlı ilçesi Suriye sınırına, 2 metre genişlik 3 metre yükseklikteki 7 tonluk seyyar bloklar kullanılarak duvar örülüyor. Duvarın 8 kilometrelik sınır boyunca uzanması bekleniyor.
İstanbul, İzmir ve Ankara'da PKK ile IŞİD'e yönelik baskınlarda toplam 21 kişi gözaltına alındı. İstanbul'daki operasyonda gözaltına alınanlar arasında Irak ve Suriye'deki çatışma b