İstanbul otogarına bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatılan çantadan giysi çıktı.
İstihbarat birimleri, DHKP-C terör örgütünün mart ve nisan aylarında yeni eylemler planladığını belirledi.
Rus savaş uçağını düşürmesinden sonra Türkiye, Rus resmi devlet yayın organlarının hedefi haline gelmişti. Medya İzleme Raporu,araşitırmasına göre, ABD'ye ait resmi medya organların
Gaziantep'te bıçakla boğazından yaralanan Suriyeli çocuk hayatını kaybetti. Valilik, "Şüpheli C.P.'nin maktulün çalıştığı iş yerine geldiği, maktulü iş yeri deposuna götürerek ü
Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'ya yönelik operasyon sırasında bir asker ve bir polis şehit oldu, 2 güvenlik görevlisi yaralandı.
Cumhuriyet gazetesinin bir manşetinin daha yalan olduğu tescillendi. 9 Aralık 2015’te Türkiye’nin DAEŞ’e bomba yardımı yaptığı yalanını manşetine taşıyan Cumhuriyet, dün ilk sayfas�
Zorunlu askerlik sistemi üzerinde çalışma yürüten Milli Savunma Bakanlığı, ‘kadınlara askerlik’ konusunu da çalışmalarına dahil etti.
Taksim’deki saldırıda ağır yaralanan 2.5 yaşındaki Asya bebeği ekip otosuyla hastaneye yetiştiren Motosikletli Polis Timleri konuştu.
Hollanda'nın PSV kulübü, Madrid'de oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçını izlemek için İspanya'ya giden ve dilencilere para atarak onları aşağılarken görüntülenen taraftarlara 1 ila 3
Geçtiğimiz yıl ekim ayında Prof. Dr. Erdener Yurtcan’ı arayarak, kendisini başsavcı olarak tanıtıp dolandıran zanlılar yakayı ele verdi. Aynı yöntemi Mersin’de denerken yakalanan 3 ş�
Enver Aysever, Türkiye ile İsveç arasında oynanan özel maçta seremoniye çıkan başörtülü kızlar hakkında yine absürt bir açıklama yaptı.
Selahattin Demirtaş, "Biz ne terörü ne teröristi, ne savaşı ne savaş araçlarını ne şiddeti hiçbir zaman desteklemedik" dedi.
Türkiye ile İsveç arasında oynanan özel maçta seremoniye çıkan başörtülü kızlar, gazeteci Ayşenur Arslan'ı rahatsız etti.
Paralel Yapı’nın kamudaki varlığına karşı son 10 yıldaki arsa tahsisleri masaya yatırıldı.
Muhammed Şimali, Suriye’de işlenmemiş zengin enerji kaynaklarının Esed tarafından Rusya’ya 50 yıl boyunca ipoteklendiği iddiasında bulundu.