ABD'nin Seattle kentinde meydana gelen silahlı saldırıda 3 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı belirtildi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 15 Temmuz darbe girişiminin başarılı olmaları durumunda Başbakan adaylarının Meral Akşener olduğunu ileri sürdü.
Şii lider Sadr, ülkedeki reformların gerçekleştirilmesine fırsat sunulması için destekçilerine 30 gün boyunca protestoları durdurma talimatı verdi
İçişleri Bakanı Efkan Âlâ, jandarma terfilerinin Genelkurmay Başkanlığı'ndan alınarak İçişleri Bakanlığı'na verildiğini açıkladı. "Jandarma’da orgeneral yoktu, o da ihdas edildi.
Hrant Dink’in öldürüleceği bilgisine ‘muhbir' aracılığıyla ulaşan ancak bir işlem yapmayan dönemin Trabzon Jandarma İstihbarat Müdürü Metin Yıldız gözaltına alındı.
Sığınmacıların para ve değerli eşyalarına el konulması ile gündeme gelen Danimarka'da, Müslüman sığınmacıların ülkeye girişinin yasaklanması istendi.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, suikast girişiminde bulunmak üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı ot
FETÖ'nün TSK'daki sözde üst düzey sorumlularından olan Zekeriya Kuzu, şehit polislerin paralarını çaldıklarını itiraf etti.
Muğla Valisi Amir Çiçek, aranan 12 suikastçi ile ilgili açıklama yaptı.
15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve aralarında Kuleli Askeri Lisesi'nde okuyan askeri öğrencilerin de bulunduğu 758 er tahliye ediliyor.
Yazıcıoğlu dosyasının 3 şüphelisi, Erdoğan'a suikast düzenleme hazırlığındaki askerler arasında
Genellikle devlet kadrolarında önem arz eden, gizli belgelere kolayca erişebilen ve adli soruşturmalarda etkin güce sahip örgüt üyelerinden sorumlu kişinin "il eğitim danışmanı" yani "gö
FETÖ'cü askerlerin 15 Temmuz'daki başarısız darbe girişiminin sonrasında, örgüt mensuplarının Twitter adreslerinin kapatılacağı açıklanmıştı. Twitter gerekli adımları attı ve bu
The Middle East Eye'nin genel yayın yönetmeni David Hearst, Türk istihbaratına dayandırdığı haberinde, Birleşik Arap Emirlikleri hükümetinin FETÖ darbecilerine para gönderdiğini iddia et
‘Gölge CIA' olarak bilinen ABD merkezli düşünce kuruluşu Stratfor, Türkiye'deki darbe girişimininde kilit rolün Gülenci cunta tarafından oynandığını, ancak Gülen hücrelerinin, TSK iç