Batman'da askeri zırhlı araç ile bir otomobilin çarpışması sonucu 3'ü asker 5 kişi yaralandı.
ABD'nin Teksas eyaletinde, kiliseye giren bir kişinin ateş açması sonucu en az 27 kişi öldü 24 kişi yaralandı.
Ortadoğu''da Suudi Arabistan, Suriye, Irak, Yemen ve Libya''nın gelecekte parçalanacağı ve 14 yeni devletin ortaya çıkacağı iddia edildi.
Bir sitenin Türk tankları ile ilgili mizah yazısı, diğer haber sitelerinde ciddi haber olarak sunulunca binlerce Bulgar vatandaşının paniğe kapılmasına neden oldu.
Suudi Arabistan'da dün gece Yemen'in füze saldırısı ile başlayan gözaltı kararlarına bir yenisi daha eklendi.
Ankara'da 2 gazi ve otomobilde bulunan yakınları, kendilerini takip eden 4 saldırgan tarafından dövüldü.
Suriye'nin Halep ilinde terör örgütü PKK/PYD'nin işgalindeki Münbiç'te ilçe merkezindeki esnaf, örgütün gençleri zorla silah altına alma kararına tepki göstererek kepenk indirdi.
İçişleri Bakan Yardımcısı Ferac Akim'in konvoyuna bomba yüklü araçla saldırıda bulunuldu
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, ithal ete karşı olduğunu ancak mecburiyetten geçici olarak et ithal edildiğini belirterek, "İthal et olayı geçici bir olaydır. B
Telomer nedir? Sıkça gündeme gelen telomer tedavisi gerçekten ömrü uzatıyor mu? Telomer tedavisi ile kanserli hücreler arasında nasıl bir ilişki var?
Belçika Federal Savcılığı Sözcüsü Dejemeppe, "Bugün İspanyol yetkililer tarafından haklarında tutuklama emri çıkarılan 5 kişi Brüksel Federal Polisine teslim oldu. Bu kişiler saat 09
Muş'ta terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda mayın yapımında kullanılan metal ile amonyum nitrat eritme makinesi bulundu.
Mavi Marmara Özgürlük ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz, "Yaklaşık 4 milyona yakın olan Rohingyalılar, bugün itibariyle kendi topraklarında 500-600 bin civarında kaldılar" dedi
Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan rutin kontrollerde camlarda bulunan cam filmleri ile ilgili de uyarılarda bulunuluyor. İlk ceza 206
Türkiye'ye en karanlık ekonomik kabusu yaşatan anayasa kitapçığı fırlatma olayının Ecevit'in Fazilet Partisi'nin kapatılmaması için dönemin Cumhurbaşkanı Sezer'in devreye girmesini ist