Katolik aleminin ruhani lideri Papa Franciscus, Balkanlar’da durumun kötüleştiğini belirterek, inananları dua etmeye çağırdı.
Fenerbahçe Ülker yarınki Pınar Karşıyaka maçının gelirini Somalı çocukların eğitimi için oluşturduğu havuza aktaracak.
Deutsche Bank, Katar Emiri’nin 1.7 milyar euro tutarında 60 milyon adet Deutsche Bank hissesi alacağını açıkladı.
Hükümet ve muhalefet arasında altı aydır devam eden siyasi gerginliğin ardından şiddet olaylarının giderek artması nedeniyle Tayland ordusu sıkıyönetim ilan etti.
Arap Baharı’ndan 3 yıl sonra Libya yeniden iç savaşın eşiğinde. Başkent Trablus’ta silahlı güçler arasında çatışmalar sürerken Bingazi’deki havalimanına roketli saldırı düzenlen
Türkiye gündemi yayıncılık sektörünü farklı şekilde etkiliyor. Raflarda yerini alan kitapların büyük kısmı ya gündeme dair ya da gündemden yola çıkarak hazırlanmış. Ortam çok sa
Soma faciasının ardından savcıların el koyduğu kayıtlar vahim bir gerçeği ortaya çıkardı. Kayıtlara göre gaz sensörleri, kaza günü ve iki gün öncesinde karbonmonoksit seviyesindeki
İhvan Rehberlik Konseyi Başkanı Bedii, mahkemedeki savunmasında, namaz kılanları öldürenlerin ve yaralıları yakanların kendileri değil teröristler olduğunu söyledi.
Soma’da 301 kişinin öldüğü maden faciasında yakınlarını kaybedenlere aylık bağlandı. Madenin diğer işçilerine de üç ay maaş ödenecek.
Kuala Lumpur-Pekin seferi yaptığı sırada Güney Çin Denizi üzerindeyken taşıdığı 239 kişiyle birlikte kayıplara karışan Malezya Havayolları uçağı hakkındaki komplo teorilerine bir
Çin polisi, Nisan ayında Uygur Türklerinin yaşadığı Sincan eyaletinde düzenlenen bombalı saldırıyı Doğu Türkistan İslami Hareketi’nin yaptığını iddia etti. Çin yönetimi Müslüma
Gazze’deki Hamas Yönetimi Başbakanı İsmail Heniye, Hamas ve Fetih hareketleri arasında yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle hayatını kaybeden Filistinlilere toplamda 60 milyon dolar tazminat ö
Sezai Karakoç’un kısa bir medeniyetler tarihi ekseninde İslam’ın yeniden dirilişi için yol gösterici nitelğindeki 10 Mayıs tarihli son konuşmasını sizin için yazıya döktük.
Bölgeye ortalama dört ayda düşmesi beklenen yağmurun bir günde yağdığını açıklayan meteoroloji uzmanları yağışların hafta sonu da devam edeceği görüşünde.
Bu kürtaj meselesinde sadece kadın haklarında değil, öncelikle yeni doğacak çocuğun haklarından da bahsetmek lazım.