Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, görevini tamamlamasına iki ay kala kıdem tazminatı çalışmalarında gelinen son noktayı açıkladı. İşte detaylar:
Şii milisler ve silahlı aşiret gruplarının desteklediği Irak ordusu, IŞİD'in kontrolündeki Tikrit kentini almak için geniş çaplı operasyon başlattı. Operasyon emrini Samarra'ya giden Ir
ABD, en az 150 Bosna-Hersekli göçmeni, 1992-1995 yıllarında savaş suçu işlemiş olabilecekleri şüphesiyle sınır dışı etmeye hazırlanıyor.
ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenen Yahudi lobi kuruluşu AIPAC'ın yıllık konferansı Siyonizm karşıtları tarafından protesto edildi. Bazı protestocular gözaltına alındı.
HDP Diyarbakır Milletvekili Tan, "Kürtler ve PKK, İran ve Suriye ile birlikte mi yoksa ABD ve batıyla birlikte mi hareket edecek, bunun kararını vermek zorundalar" dedi.
İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, nükleer müzakereler kapsamında İsviçre'ye gidecek
Avrupa'ya açılan gümrük kapıları Kapıkule'de 11, Hamzabeyli'de 10 kilometre tır kuyruğu oluştu.
Birleşmiş Milletler, Irak'ta Ocak ayında yaşanan çatışmalar ve şiddet olayları sebebiyle 1103 kişinin öldüğünü duyurdu. Ölenlerin yarısından fazlası yine sivil.
Koalisyon güçleri ile Irak ordusunun bahar aylarında düzenleyeceği 'Musul'u kurtarma' operasyonuna Türkiye'nin de katılacağı iddia edildi.
Öcalan'ın silah bırakma çağrısını hükümet ile HDP'nin ortak açıklamayla duyurmasına MHP lideri Bahçeli tepki gösterdi: Bölücülüğün yol haritası gururla duyuruldu. Dolmabahçe’de
Rus vatandaşları, 1 Mart'tan itibaren Ukrayna'ya giriş-çıkışta ve transit geçişte pasaport ya da uçuş ekibi belgesi göstermek zorunda olacak
Çözüm sürecinde önümüzdeki günlerde birçok adım atılacak, yeni adımlarla adeta Nevruz'da çözüm baharı kutlanacak.
D-8 Ekonomik İşbirliği Örgütü Genel Sekreteri Musavi 'IŞİD, Suriye ve Irak'ta etkin ve oradaki insanlar Müslüman. IŞİD'in faaliyetlerinden en çok İslam düşmanları memnun' dedi.
Mısır'da Anayasa Mahkemesi'nin seçim bölgeleri ile ilgili kararı üzerine milletvekili seçimleri ertelendi
Afgan Talibanı, Afganistan hükümetiyle görüşmeye hazır olduğunu, barış görüşmelerinin gelecek hafta Kabil'de başlamasının beklendiğini açıkladı